Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

φόβος...


Έχω αρχίσει να φοβάμαι...
Όχι ότι θα φύγουμε από το ευρώ και θα φτωχύνουμε επειδή θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ακυρωθεί το μνημόνιο, και θα μας κόψουν τα δάνεια...
Από τις τοποθετήσεις και τις απειλές του Ομπάμα και της Μέρκελ είναι φανερό ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο αν ακυρωθεί το μηνμόνιο, και γι΄αυτό απειλούν και εκβιάζουν πριν τις εκλογές.

Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι θα κερδίσουν τις εκλογές και θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα συνεχίσει να μας κυβερνά ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος, ο Ψυχάρης, οΒαρδινογιάννης και ο Λάτσης.
Θα συνεχίσει να εφαρμόζεται το μνημόνιο και η κοινωνικά άδικη πολιτική που εξαθλιώνει τα μεσαία και χαμηλά στρώμματα, αφήνει ανέγγιχτους τους πλούσιους και διαλύει το κοινωνικό κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα Νοσοκομεία.
Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε θύματα οι ίδιοι, ξανά και ξανά. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το Σαμρά και το Βενιζέλο να σώζουν κάθε τρεις και λίγο την Ελλάδα, κι΄εμείς να μετράμε ευρώ ευρώ τα χρήματα που έχουμε για να περάσουμε μέχρι το επόμενο δεκαπενθήμερο, όσοι έχουμε δουλειά.
Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι θα συνεχιστεί ο κατήφορος στις ζωές μας, κατήφορος που οφείλεται και σε εμάς που ψηφίζαμε τόσα χρόνια ΝΔ ΠΑΣΟΚ, και που θα οφείλεται σε όσους τους ξαναψηφίσουν υπό την πίεση της απίστευτης προπαγάνδας και τρομοκρατίας που ζούμε κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.