Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Γιώργος Φθενάκης: "ο φερόμενος πρόεδρος προσπαθεί εδώ και καιρο να διαλύσει την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ μας με δολιους τρόπους προσπαθώντας να διώξει τους υπαλλήλους όπως έκανε και στο παρελθόν"


Αυτό είναι ένα απο τα συκοφαντικά, ψευδή και ανυπόστατα έγγραφα που λαμβάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση η δημοτικη αρχη απο το φερόμενο πρόεδρο!
Προσπαθεί εδώ και καιρο να διαλύσει την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ μας με δολιους τρόπους προσπαθώντας να διώξει τους υπαλλήλους όπως έκανε και στο παρελθόν !

Ευτυχώς όμως τώρα και αρκετό καιρο τον έχουν πάρει χαμπάρι και δε του δίνει κανείς πλέον σημασία!

Ευτυχώς ακόμη που μετα απο επιστολές του Δημάρχου στον αρμόδιο υπουργό, αλλαξε η νομοθεσία ως προς την μετάταξη υπαλλήλων απο ένα ΚΕΠ σε άλλο και θα λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας πηγαίνοντας στο κοινοτικό κατάστημα , με το άνοιγμα του ΚΕΠ Σισιου!

Αφήνω στην κρίση του κάθε πολίτη της περιοχής μας σχετικά με τις ενέργειες του φερομενου προέδρου.


Γιώργος Φθενάκης
πρόεδρος Επιχειρησιακής Βραχασίου ΑΕ ΟΤΑ
Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

3 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να ντρέπετε ο κύριος Πετσαλάκης γιατί όσες φορές πήγα στην Κοινότητα η μόνη διαθέσιμη υπάλληλος για να με εξυπηρετήσει ήταν η Σοφία Λασιθιωτάκη.

    Μανώλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φθενακης Γεωργιος27 Ιουνίου 2012 στις 3:06 π.μ.

    Καθημερινά μου καταγγέλλουν τι επικρατει στο κοινοτικό μας κατάστημα και τι προβλήματα δημιουργούν σκόπιμα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας για να στρέψουν τον κόσμο κατα της δημοτικής αρχής λες και ο κόσμος δε ξέρει με τι φρούτα έχουμε μπκεξει!
    Ευτυχώς που υπάρχει και η Σοφία και κάνει ότι μπορει αφού και αυτήν προσπαθούν να την υπονομεύσουν με δολιους τρόπους , δε της δίνουν τα κλειδιά ώστε να μπορει να δουλέψει λες και είναι το κοινοτικό κατάστημα ιδιοκτησία τους!
    Η δημοτικη αρχη είναι ενήμερη για ότι συμβαίνει στο Χωριο και φυσικά έχει την συμπαράσταση απο όλους μας !
    Το ΚΕΠ θα μας λύσει αρκετά προβλήματα και να είναι σίγουροι ότι όλοι όσοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την δημοτικη αρχη , εις βάρος της τοπικής κοινωνίας θα θα μας έχουν απέναντι και σιγά σιγά θα καθίσει ο καθένας στο πάγκο του είτε είναι αιρετός η υπηρεσιακός παράγοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φθενακης Γιωργος27 Ιουνίου 2012 στις 1:56 μ.μ.

    Αν παρατηρήσατε το έγγραφο το κοινοποίησε και στον επίτροπο του ελεκτικου συνεδρίου!
    Ο τύπος θέλει να βλάψει με τόσο μίσος τη Σοφία επειδή προσπαθεί να κάνει την δουλεια της και αυτός δε την αφήνει!
    Χωρίς να υπάρχει καμία αποφαση του τοπικου συμβουλίου, βάζει την σφραγίδα της κοινότητας σε εντελώς προσωπικές του εκτιμήσεις και τα παρουσιάζει όπως τον συμφέρει , κάτι που είναι παράνομο γιατί ο νόμος λέει ότι την σφραγίδα την χρησιμοποιείς μόνο μετα απο απόφαση τοπικου συμβουλίου!
    Εκτιμώ για άλλη μια φορά ότι έκτος απο την ανικανότητα του και την ανεπάρκεια του ως Προεδρος, είναι επικίνδυνος για το συμφερο της τοπικής μας κοινωνίας και το μόνο που έχει κατόρθωσει μέχρι τώρα είναι να μας ρεζιλευει με τις πρακτικές που ακολουθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.