Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μεγάλη σημασία δίνει στο Βραχάσι γι΄αυτές τις εκλογές ο Γ. Πλακιωτάκης - καθημερινές οι επαφές του με τον τοπικό σύμβουλο Χρ. Μαμαλούκο


Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαίου στην τοπική κοινότητα Βραχασίου όπου βγήκε πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πλακιωτάκης δίνει μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα στην περιοχή μας, θεωρώντας ότι ενδεχομένως στο Βραχάσι να κριθεί η μία από τις δύο έδρες του νομού. Έτσι οι επαφές τους με τους ανθρώπους του στην περιοχή είναι πολύ συχνές, και ειδικά με τον τοπικό σύμβουλο Χρήστο Μαμαλούκο, με τον οποίο ο βουλευτής της ΝΔ έχει καθημερινή επαφή.

Ο Γ.Πλακιωτάκης ήδη δηλώνει αρκετά αισιόδοξος σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα στην περιοχή μας, θεωρώντας ότι με τη βοήθεια του Χρήστου, αλλά και άλλων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η κατάσταση θα ανατραπεί. Με δεδομένη μάλιστα την προσέλευση πολλών ψήφων και από την πλευρά του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο βουλευτής εκτιμά ότι πολύ δύσκολα θα χάσει η ΝΔ την πρώτη θέση στην τοπική κοινότητα Βραχασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.