Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ένα σχόλιο από το Γιώργο Φθενάκη

Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν την ανικανότητα τους και την ανεπάρκεια τους να τη μεταφέρουν σε ανθρώπους και θεσμούς που οι ίδιοι πριν μερικές εβδομάδες τους έστελναν ευχαριστήρια και επαίνους για την πρωτοβουλία τους να έρθουν αφιλοκερδώς με το ιδιωτικό τους τεχνικό γραφείο και να μετρούν τα οικόπεδα, που τους έχουν υποδείξει οι ίδιοι, ώστε να μην χρονοτριβούμε με την γραφειοκρατία, είναι γελασμένοι !!!

Που ξανακούστηκε πρόεδρος τοπικού συμβουλίου να κάνει συμβολική κατάληψη για να διεκδικήσει κάτι για το χωριό του από τη δημοτική αρχή και μάλιστα όντας μέλος του συνδυασμού που του παραχώρησε το δικαίωμα (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ) να εκλεγεί τοπικός Πρόεδρος!!! Ως εκλεγμένος πρόεδρος με την πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου, όφειλε ο ίδιος να δώσει εξηγήσεις στους καταληψίες, αν πίστευε ότι έχουν δίκιο και να μεταφέρει τα αιτήματα τους στο Δήμο προσπαθώντας κι αυτός να δώσει λύση στο πρόβλημα σε συνεργασία με το Δήμο, κι όχι να κάνει κατάληψη. Στρεφόμενος εναντίον ποιας αρχής; Αυτής που ο ίδιος εκπροσωπούσε;

Σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, έχω να πω στου συγχωριανούς μας ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό η οποία βεβαίως και χρονοτριβεί. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά υπό την απειλή καταγγελιών από τους γνωστούς πλέον χαφέδιες της περιοχής μας!!!

Τώρα σχετικά με τις ασυναρτησίες των δυο αιρετών μας σχετικά με την παραχώρηση κάποιου ποσοστού από την εταιρία στην ομάδα, ας μας πουν επιτέλους την νόμιμη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε βγάζοντας ο Δήμος τις μετοχές σε μειοδοσία, όπως ορίζει ο νόμος, να εξασφαλιστεί ότι θα τις πάρει η ομάδα και εγώ πρώτος σαν Πρόεδρος της εταιρίας θα το θέσω αίτημα στο δημοτικό συμβούλιο!!

Όσο για την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής στην περιοχή μας, φυσικά ο Πρόεδρος δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις ενέργειες που γίνονται, αφού εξαιτίας του έχει διακοπεί κάθε επικοινωνία. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά και ο ίδιος ο Δήμαρχος ενημερώνονται ανελλιπώς από μένα για τα προβλήματα της περιοχής και πράττουν ανάλογα. Επειδή δεν συνηθίζουν να φωτογραφίζονται ή να δημοσιοποιούν το κάθε έγγραφο και την κάθε ενέργεια τους, όπως ο ίδιος δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν τίποτα. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών και των ενεργειών τους θα φανούν πολύ σύντομα.

Γιώργος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.