Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ένα σχόλιο από το Γ. Φθενάκη

Έπειδη πληροφορούμαι ότι εκφράστηκαν παράπονα σχετικά με τους χορηγούς για την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η επιχειρησιακή Βραχασιου με το καφε Μόλο στον Αγ Νικολαο, δεν αποκλειουμε κανένα που πραγματικά θέλει να βοηθήσει είτε οικονομικά είτε με οποίο άλλο τροπο μπορει ώστε να μαζευτούν τα χρήματα για την αγορά του ασανσέρ για τον συντοπίτη μας!

Θεώρησα λοιπόν ότι μαζευοντας τα χρήματα για τα εισιτήρια των καλλιτεχνών που θα έρθουν να τραγουδήσουν να μην ενοχλήσω προς το παρόν άλλους επάγγελματιες λαμβάνοντας υπόψη και την οικονομική κρίση που μαστίζει αυτη την εποχή την περιοχη μας!

Αν τώρα κάποιος θέλει απο μόνος του να συμβάλλει με οποίο τροπο μπορει, η βοήθεια του θα είναι καλοδεχούμενη και θα κάνουμε ένα έξτρα ευχαριστήριο στην εφημεριδα αν νομίζει ότι το ζητούμενο είναι η προβολή !

Ξέρω ότι πολλοί θέλουν να βοηθήσουν για το συγκεκριμένο σκοπο αλλα και τα περιθώρια να μπουν όλοι στην αφίσα είναι συγκεκριμένα .

Την άλλη Παρασκευή το καφε μπαρ Τράπεζα συνδιοργανώνει άλλη μια εκδήλωση για το ίδιο σκοπό με συνδιοργάνωση την έπιχειρησιακη Βραχασιου και στις αφίσες δεν μπήκε ούτε καν το όνομα της εταιρίας !!
Οι εκδηλώσεις γίνονται με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουμε και όχι να αυτοπροβληθουμε!

Με εκτίμηση ο Προεδρος της επιχειρησιακής

Φθενακης Γεωργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.