Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Χορηγίες...


Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε από την Πρωτοβουλία κατοίκων Σπίνας, Φλωρίων, Παλαιών Ρουμάτων και Σέμπρωνα (Αποπηγάδι Χανίων):

Είπατε ότι οι Γάλλοι (edf) δεν προσφέρουν στον τόπο μας; 


Δείτε την φωτό!!!

Να υποθέσουμε ότι η προκλητική απουσία του δημάρχου μας (και του αντιδημάρχου που είχε ορίσει ως μέλος της επιτροπής) από την πρόσφατη συνεδρίαση για την "κατάπτυστη" απόφαση του κλιμακίου ελέγχου περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.Π.Ε.) για το Αποπηγάδι, ήλθε ως "ευχαριστώ" στην προκλητική χορηγία;

Και δυο λόγια για την ιστορία: Σύμφωνα με τις μετρήσεις - τοπογραφικά που έγιναν από μηχανικό του δήμου μας, έχουν γίνει υπερβάσεις των εγκεκριμένων ορίων κατά 25 στρέμματα περίπου (ο δρόμος από 6 μ. που έπρεπε να είναι, φτάνει τα σε πολλά σημεία τα 15-30 μέτρα πλάτος).
Μετά από καταγγελίες μας και εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και των Ελεγκτών Περιβάλλοντος έγινε αυτοψία στο έργο από το Κ.Ε.Π.Π.Ε το Οκτώβρη του 2011. Χρειάστηκαν 8 μήνες, για να μαγειρέψουν την απόφαση (αρχές Ιούνη) που όπως φαντάζεστε έγινε καθ υπαγόρευση της εταιρείας:Καμιά περιβαλλοντική καταστροφή δεν διαπίστωσαν τα μέλη της επιτροπής! παρά μόνο διοικητικές παραβάσεις του στυλ "έπρεπε να μας έχετε ενημερώσει", αλλά αφού το ξεχάσατε κάντε το τώρα και όλα καλά και ωραία!
Στη λήψη αυτής της απόφασης απουσίαζαν από την επιτροπή, τα μέλη της, ο αντιδήμαρχος του δήμου μας Καντάνου - Σελίνου (εκπρόσωπος του δημάρχου και του δήμου μας) και το Δασαρχείο!!!
Δηλαδή οι φορείς που έχουν καταγράψει τις παρανομίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.