Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ: Ανάσα στο Σίσι από την ...προσέγγιση τουριστικών σκαφών


Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και οικονομικής ζημιάς των επαγγελματιών, ο εργολάβος απομάκρυνε τελικά με γερανό τα βράχια στην είσοδο του λιμανιού, τα οποία αποτελούσαν εμπόδιο στην προσέγγιση τουριστικών σκαφών από τη Χερσόνησο. Όπως δήλωσε στο neakriti.gr το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου Γιώργος Φθενάκης "από την περασμένη Τρίτη, τουριστικά σκάφη προσεγγίζουν το λιμάνι, γεγονός που έχει προκαλέσει ικανοποίηση στους Ιδιοκτήτες εστατορίων και καφετεριών που αντικρίζουν πλέον ...κίνηση στα μαγαζιά τους". 

Η κατάσταση όπως είχε αναδείξει η ΚΡΗΤΗ TV, είχε ξεπεράσει κάθε όριο αντοχής, λόγω της αδιαφορίας του εργολάβου να εκτελέσει εργασίες καθαρισμού οι οποίες δεν ξεπερνούσαν τις 4 μέρες, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Νίκος Καστρινάκης ο οποίος ασκούσε ασφυκτικές πιέσεις στον εργολάβο. 

Μάλιστα, προειδοποιούσε με διάλυση της εργολαβίας, εφόσον ο εργολάβος δεν έπιανε άμεσα δουλειά. Από τη πλευρά του, ο εργολάβος υποστήριζε ότι θα έβαζε σε λειτουργία τον γερανό, μόνο σε καλές καιρικές συνθήκες…στα 3 μποφόρ, απάντηση που εξόργιζε ολοένα και περισσότερο τους επαγγελματίες. Αν και οι εργασίες έπρεπε να ξεκινήσουν πριν τις εκλογές, ξεκίνησαν και ολοκηρώθηκαν τη προηγούμενη βδομάδα!

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.