Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Το χθεσινό γλέντι στο Βραχάσι


Με επιτυχία έγινε χθες στο Βραχάσι το γλέντι που διοργάνωσαν οι σύλλλογοι της περιοχής μας για να συγκεντρωθούν χρήματα για νεαρό συντοπίτη μας που χρειάζεται βοήθεια για τη συνέχιση της αποκατάστασης της υγείας του.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν αρκετά υψηλό και έρχεται να προστεθεί στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις μουσικές εκδηλώσεις με συνδιοργάνωση της Επιχειρησιακής Βραχασίου με επιχειρηματίες σε Άγ. Νικόλαο και Νεάπολη.

Έτσι όπως φαίνεται συγκεντρώνεται σχεδόν στο σύνολο του το ποσό που είχε τεθεί ως απαραίτητο άμεσα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό γλέντι στο Βραχάσι ο λυράρης Τριαντάφυλλος Στεφανάκης και οι μουσικοί που τον συνόδευαν έπαιξαν άμισθα, ενώ πολλές επιχειρήσεις της περιοχής μας πρόσφεραν τρόφιμα, υλικά και δώρα για να πετύχει η εκδήλωση. Ονομαστικές ευχαριστίες υπήρξαν από την πλευρά των διοργανωτών, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους και στους παριστάμενους απήυθηνε από το μικρόφωνο και η μητέρα του συντοπίτη μας Μανόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.