Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Γ. Φθενάκης: "έχουμε συντάξει επιστολή που θα την στείλουμε στα αρμόδια όργανα για να μπει επιτέλους μια τάξη ως προς την σφραγίδα της κοινότητας"

Η λειτουργία του τοπικου συμβουλίου του Βραχασιου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην περιοχη μας και συνεχίζει να δημιουργεί!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ρεζιλεμα και ο εξευτελισμός που έχει υποστεί η περιοχη μας απο αυτούς που κοροιδεψαν και παραπλανησαν την τοπική κοινωνία για να τους εκλέξει .

Βέβαια έκτος απο τους εκλεγμένους υπάρχουν και κάποια αλλα παράσιτα που νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν ρόλο στην περιοχη μας είτε με ηλεκτρονικά μέσα δημοσιεύοντας ψέματα για να παραπλανούν τον κόσμο , η με έγγραφα που γράφουν και τα δημοσιεύουν ως τοπικο συμβουλιο !
Το αποκορύφωμα της υπόθεσης είναι ότι η δεκασελιδη επιστολή που γράφτηκε άπο τη γνωστή ΚΛΙΚΑ και την βάφτισαν απόφαση τοπικου συμβουλίου , δόθηκε σε ταχυδρομο της Νεαπολης και την μοίραζε σε πολίτες της Νεαπολης!!!! αν σας λέει κάτι αυτο!

Εμείς λοιπόν σαν δημοτικη αρχη έχουμε συντάξει έπιστολη που θα την στείλουμε στα αρμόδια όργανα για να μπει επιτέλους μια τάξη ως προς την σφραγίδα της κοινότητας, έχουμε βάλει στο περιθώριο όλους αυτούς που ρεζιλευουν την περιοχη μας και τους αγνοούμε τελείως !

Έχουν προγραμματιστεί έργα στην περιοχη μας άπο το Δήμο που σύντομα θα υλοποιηθούν .
Το αν τώρα κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να νας σταματήσουν είναι βαθιά νυκτομενοι ! 
Απευθύνομαι στην γνωστή ΚΛΙΚΑ που παρακολουθεί και καλα τα θέματα!
Πρόσεχετε μόνο να μη σας ξεφύγει τίποτα !!

Με εκτίμηση
Φθενακης Γεωργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.