Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Πέτυχε ο στόχος της εκδήλωσης την προηγούμενη Παρασκευή στη Νεάπολη


Πέτυχαν τον στόχο οι διοργανωτές της μουσικής εκδήλωσης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στη Νεάπολη και ενισχύθηκε οικονομικά η οικογένεια νεαρού από το Βραχάσι.

 Οι ιδιοκτήτες του ΤΡΑΠΕΖΑ καφέ και η Επιχειρησιακή Βραχασίου, με την συμβολή και την εθελοντική συμμετοχή τόσο των μουσικών όσο και των τεχνικών του ήχου. 

Η βραδιά ήταν πλούσια σε μουσική από την στιγμή που τα 3 μουσικά σχήματα κάλυψαν όλα τα είδη της μουσικής χωρίς κανείς να μείνει δυσαρεστημένος ενώ με τον καλύτερο τρόπο αποδείχθηκε ότι οι άνθρωπου μιας περιοχής δείχνουν την καλή τους θέληση και στηρίζουν προσπάθειες για το καλό ενός συντοπίτη τους. 

Το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι ικανό να προσφέρει τα επιπλέον που χρειάζεται ο συγκεκριμένος νεαρός ενώ σίγουρα και η ψυχολογία του τονώθηκε βλέποντας άλλους να δημιουργούν συνθήκες για την δική του ενίσχυση. 

Οι Γιάννης Μιχάκης, Νίκος Αμαριωτάκης, Μάινας, Γιώργης Τσιχλής και η Ξανθούλα Πορφυράκη στο ήταν στο πρώτο μουσικό σχήμα, οι Κώστας Συλλιγάρδος, Σωκράτης Μαστοράκης, Νίκος Τόλιας, Νίκος Συλλιγάρδος και Βαγγέλης Σκοντινάκης που ήταν στο δεύτερο και οι Άρης Φούσκης και Δημήτρης Τόλιας που έπαιξαν μουσική στο τρίτο, οι Γιώργος Παπαχατζάκης και Μανόλης Συσκάκης στον ήχο και στο φως και ο Αντώνης Φούσκης στην έντυπη προβολή της εκδήλωσης ήταν όσοι αφιλόκερδος προσφέρθηκαν για τον ίδιο σκοπό και σαφώς τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Μια μικρή κοινωνία, όπως αυτή στο επάνω Μεραμπέλλο με παρόμοιες πρωτοβουλίες δείχνει ότι ο παράγων άνθρωπος είναι πάνω από κάθε τι άλλο και όταν κάποιος χρειάζεται βοήθεια τότε η τοπική κοινωνίας δηλώνει παρούσα και πράττει ανάλογος. Οι διοργανωτές δε, εκφράζουν σε όσους βοήθησαν και στήριξαν την εκδήλωση τις ευχαριστίες τους, ενώ θερμά ευχαριστούν και το Α.Τ Νεάπολης για τις κυκλοφοριακές διευκολύνσεις στον χώρο της εκδήλωσης.

Θ.Κ

Aναδημοσίευση από το ιστολόγιο του Θ. Κορομπύλια ΦΩΝΗ ΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.