Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γ. Φθενάκης: "Επαναλαμβάνω ότι είμαι αντίθετος στη λογική της ισοπέδωσης καθώς και της παραίτησης, αφού ο αγώνας διεκδίκησης είναι αυτό που με χαρακτηρίζει ως στάση ζωής"

Στο παραπάνω κείμενο μοιράστηκα κάποιες σκέψεις μαζί σας.
Ωστόσο, ο κ. Λεμπίδης φαίνεται ότι κάνει ...ψυχανάλυση στις δικές του σκοτεινές σκέψεις και όχι στα όσα επισημαίνω τα οποία είναι ξεκάθαρα!
Επαναλαμβάνω λοιπόν στον κ. Λεμπίδη άλλα και σε όσους τον περιτριγυρίζουν, με το ίδιο σκεπτικό, αυτό της διαστρέβλωσης πραγμάτων και καταστάσεων ότι είμαι αντίθετος στη λογική της ισοπέδωσης καθώς και της παραίτησης αφού ο αγώνας διεκδίκησης είναι αυτό που με χαρακτηρίζει ως στάση ζωής, η οποία δυστυχώς εξακολουθεί να τους ενοχλεί.
Τόσο ο Δήμος Αγίου Νικολάου όσο και η περιοχή μας διαθέτουν άξια στελέχη τα οποία εκπροσωπούν τους δημότες, οι οποίοι τους τίμησαν με τη ψήφο τους, σε αντίθεση με ορισμένους ...αποτυχημένους που το έβαλαν στα πόδια και που τώρα ασκούν κριτική της ...τρέλας για να "βγουν" και από πάνω.
Ο...ΝΟ ΜAN ισχυρίζεται ότι... εμφανίζω τον κ. Κουνενάκη, ως τον καλύτερο Δήμαρχο.
Εγώ ο ...ΥES MEN όπως με αποκαλεί ο κ. Λεμπίδης έχω συγκρουστεί με τον Δήμαρχο προκειμένου το Βραχάσι να τύχει καλύτερης μοίρας ώστε να "τρέξουν" έργα και μελέτες πρώτης προτεραιότητας.
Μέσα από διάλογο, πιέσεις και επιχειρήματα ο κ. Κουνενάκης ιεράρχησε έργα και ανάγκες τόσο του Δήμου όσο και άλλων περιοχών και έκανε δεκτά συγκεκριμένα αιτήματα που του έθεσα ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου.
Αναφέρω λοιπόν ότι υπήρξαν στιγμές που οι σχέσεις μου με τον Δήμαρχο δεν ήταν και οι καλύτερες. Έτσι, εξάλλου είναι η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα μας. Έχει ...σκαμπανεβάσματα. Άν ήταν όλα καλά με την οικονομική κρίση, τότε δεν θα συζητούσαμε!
Αν τώρα βρεθεί ικανότερος, από τον κ. Κουνενάκη και φυσικά μας το αποδείξει με πράξεις και όχι με λόγια τότε θα κρίνω και θα αποφασίσω για το πρόσωπο του.
Όσον αφορά στο πόρισμα για την Επιχειρησιακή, το οποίο αφορά κυρίως τις προηγούμενες Διοικήσεις, κάντε λίγο υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση όλων των ελέγχων.
Καταλαβαίνω ότι ..."καιγεστε". Αυτό που ίσως δεν έχετε σκεφθεί είναι το αν ορισμένοι φίλοι σας "καούν" πραγματικά!!!
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φθενακης Γιωργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.