Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Η συναυλία του Ross Daly στη Μίλατο

Μια όμορφη μουσική βραδιά πέρασαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 24/7/13 στο θεατράκι του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου στη συναυλία του Ross Daly, μαζί με την Κέλλυ Θωμά και τον Zohar Fresco.
O καιρός ήταν πολύ καλός, χωρίς άνεμο και χωρίς ψύχρα, και βοήθησε να βρεθούν δεκάδες πολίτες στη Μίλατο για να παρακολουθήσουν αυτή τη συναυλία στο θεατράκι  που γέμισε από κόσμο, ενώ τη συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης με τον πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ Στ. Βιδάλη.
Οι μουσικές του Ross Daly και των συνεργατών του ταξίδεψαν τους θεατές στην Κρήτη, στη  Μεσόγειο και στην Ανατολή, σε ένα μουσικό ταξίδι με πολλά μουσικά όργανα.
Η συναυλία διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Μιλάτου που φέτος έχει παρουσιάσει ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με επόμενη εκδήλωση τη θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας Νεάπολης στις 2 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.