Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Σύσκεψη για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Βραχασίου χθες στο Δήμο Αγ. Νικολάου

Ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά το Βραχάσι τέθηκαν χθες επί τάπητος σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, στην οποία μετείχε το Τοπικό Συμβούλιο Βραχασίου, ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΝ και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών.
 Στη σύσκεψη έγινε ενημέρωση τόσο για την πορεία των μελετών όσο και των έργων που έχουμε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα . 

Λόγω της χθεσινής έκτακτης σύσκεψης το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου αναβλήθηκε για σήμερα στις 14.00 

 Τις επόμενες μέρες θα γίνει αναλυτική ενημέρωση προς τους πολίτες για την πορεία των έργων όπως: μελέτη αποχέτευσης Μιλατου - Σισιου, αναπλάσεις στο τοπικό διαμέρισμα Βραχασίου , παραλιακό μέτωπο Μιλατου - Σισιου , σχολείο, γήπεδο , μελέτη φωτισμού στο λιμάνι Σισίου , πολυατρείο Σισίου , τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτόστρωσεις σε οικισμούς και στα διαμερίσματα της τοπικής μας κοινότητας. 

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι συμφωνήθηκε με τον κ. Κουνενάκη να δοθεί πάγια εντολή χρηματοδότησης της κοινότητας , εξέλιξη που σημαίνει ότι μπορούμε να αντιμετωπιστούν άμεσα ανάγκες της καθημερινότητας . 

Με βάση τα παραπάνω, εκτιμώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε ότι αφορά στη πορεία των έργων και είμαι αισιόδοξος ότι μέχρι το τέλος της θητείας μας θα έχουμε βάλει γερές βάσεις και για τους επόμενους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τα κοινά της περιοχής μας .

 Φθενάκης Γιώργος
 Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.