Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επεκτείνεται η ανακύκλωση σε Βραχάσι – Σίσι και Μίλατο


Σε επέκταση της συλλογής και αποκομιδής ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στην περιφέρεια Βραχασίου- Σισίου- Μιλάτου θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Έτσι ολοκληρώνεται και το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης, που καλύπτει πλέον όλες τις μεγάλες δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου. 

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αφορδακός, η Υπηρεσία Καθαριότητας θα μοιράσει 25 μπλε κάδους στην περιφέρεια Βραχασίου, εντάσσοντάς την για πρώτη φορά στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης. Ο αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι το πρόγραμμα της συλλογής των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων του Δήμου Αγίου Νικολάου βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και ότι υπάρχει περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης. 

Όπως είπε, έδωσε εντολή στην Υπηρεσία Καθαριότητας να μη γίνει ξανά αποκομιδή ανακυκλώσιμων απορριμμάτων από συμβατικό απορριμματοφόρο κι αν χρειαστεί λόγω αυξημένων ποσοτήτων να βγαίνει και τρίτο δρομολόγιο απορριμματοφόρου ανακυκλώσιμων. Σήμερα χρησιμοποιούνται σε πρωινή βάρδια δύο απορριμματοφόρα για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων, το ένα εκ των οποίων διαθέτει και πρέσα. 
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ 

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.