Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διατηρεί την ευθύνη και εποπτεία των θεμάτων που αφορούν την περιφέρεια Βραχασίου - Σισίου - Μιλάτου

Προσωπικά ο ίδιος ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου διατηρεί την ευθύνη και εποπτεία των θεμάτων που αφορούν την περιφέρεια Βραχασίου - Σισίου - Μιλάτου, μετά την παραίτηση του κ. Μιχάλη Μαρή από τη θέση του αντιδημάρχου. Αυτό εξήγησε μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης, επαναλαμβάνοντας ότι ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Μεθυμάκης έχει αναλάβει την ευθύνη αποκλειστικά για τα θέματα της Νεάπολης. 

Η δήλωση έγινε με αφορμή και την τελευταία καταγγελτική επιστολή του «πυρήνα Δημοτικής Συνεργασίας Βραχασίου». Ο κ. Κουνενάκης ανέφερε ότι τέλος της περασμένης εβδομάδας έγινε στο Δημαρχείο σύσκεψη παρουσία του Προέδρου Γ. Φθενάκη και της τοπικής συμβούλου Κατερίνας Αστρουλάκη και με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και τη ΔΕΥΑΑΝ, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή αυτή. 

Ως πολύ σημαντική χαρακτήρισε την ανάπλαση του Βραχασίου που θα χρηματοδοτηθεί με 300.000 ευρώ από τα Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης Περιοχών Υπαίθρου (ΟΣΑΠΥ) της Περιφέρειας Κρήτης και η οποία θα προχωρήσει παράλληλα με άλλες αναπλάσεις οικισμών του Δήμου Αγίου Νικολάου, την ένταξη των οποίων υπέγραψε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Κρήτης. Μέχρι τέλος του χρόνου, ο Δήμαρχος πιστεύει ότι θα δημοπρατηθεί. 
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ 

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.