Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Αφιέρωμα στο Στυλιανό Μ. Παπαδάκη


Κατάμεστη ήταν η αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Βραχασίου. Άλλωστε η εκδήλωση τιμούσε ένα συντοπίτη και αφορούσε τον βίο και την πολιτεία ενός αγωνιστή, πολιτικού και διανοούμενου, του Βραχασιώτη Στυλιανού Μ. Παπαδάκη.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Δημήτρης Κουνενάκης στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι «τιμούμε ένα άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά χωρίς όμως έως και τώρα να ξέρουμε για τον ίδιο. Είναι πολύ καλό να γνωρίζουμε για τις προσωπικότητες που έχουν βιώσει στον τόπο μας και έχουν προσφέρει τόσα πολλά σε διάφορους τομείς. Την παρουσίαση θα κάνει η κυρία που ως εκπαιδευτικός, όταν βρισκόταν στην Αλεξάνδρεια ήρθε σε πρώτη επαφή με τον τιμώμενο και από τότε ξεκίνησε την έρευνά της, η οποία σύντομα και θα εκδοθεί.»

Κατόπιν η κ. Μαρία Σεργάκη, που επί χρόνια συγκεντρώνει υλικό, παρουσίασε μέρος του στην εκδήλωση. Το υλικό περιέχεται και στην υπό έκδοση μελέτη της για το Στυλιανό Παπαδάκη. Η ομιλήτρια με χρήση φωτογραφικό υλικού, που δύσκολα βρίσκει κανείς, παρουσίασε τον βίο και την πολιτεία του τιμώμενου αγωνιστή, πολιτικού και διανοούμενου.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Αναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.