Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Γιώργος Φθενάκης: Ας ξεπεράσουν επιτέλους κάποιοι τις εμπάθειες και τις μικροσκοπιμότητες και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν όπως μπορούν να πάει ο τόπος μπροστά!

Μετά και την ορκωμοσία της Κατερίνας αποκαταστάθηκε η αδικία που επικρατούσε στην περιοχή μας, αφού μέχρι σήμερα η Μίλατος ήταν η μόνη περιοχή του Δήμου μας που δεν είχε επίσημη εκπροσώπηση. Όπως έχω ξαναπεί όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα τα ξεχνάμε και κάνουμε πραγματικά μια νέα αρχή, γιατί αυτό που προέχει είναι η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Ας ξεπεράσουν επιτέλους κάποιοι τις εμπάθειες και τις μικροσκοπιμότητες και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν όπως μπορούν να πάει ο τόπος μπροστά! Μέχρι τώρα οι επιλεκτικές καταγγελίες και οι συκοφαντίες έχουν κάνει μεγάλο κακό στην τοπική κοινωνία.

Στην περιοχή μας έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από μικρά και μεγάλα έργα που από το τέλος του μήνα θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Δε θα μπω στη διαδικασία να αρχίσω να τα απαριθμώ ένα ένα. Σημασία έχει ότι θα γίνουν. Ο Δήμαρχος πραγματικά θέλει να προσφέρει έργο στην περιοχή. Από συσκέψεις που έχουμε κάνει είναι θετικός σε κάθε πρόταση που έχει να κάνει με την ανάπτυξη της περιοχής.

Έχουμε ένα μεγάλο προνόμιο σε σχέση με τα άλλα διαμερίσματα του Δήμου και μιλάω για την Επιχείρησιακη, που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πόρους της προς όφελος της καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής μας, αρκεί να την προφυλάξουμε από τους κακόβουλους που την υπονομεύουν εις βάρος της περιοχής. Είχαμε την τύχη σε μια περίοδο κρίσης και επένδυσαν σωστοί επιχειρηματίες, μας διαφημίζουν σε καθημερινή βάση και μας πληρώνουν με ένα τίμημα που το ζηλεύουν πολλοί!

Επιπλέον έχουμε στη περιοχή επενδύσεις από μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες στο κομμάτι του τουρισμού! Σε αναλογία με άλλες περιοχές πανελλαδικά, υπάρχει μεγάλη πληρότητα στα ξενοδοχεία! Τον άλλο μήνα θα έρθουν όλοι οι ολυμπιονίκες της Γερμανίας με μεγάλα δημοσιογραφικά συγκροτήματα στην περιοχή μας και θα γίνει μεγάλη διαφήμιση σε όλη την Γερμανία και την Ευρώπη! Όλα αυτά οφείλουμε να τα εκμεταλλευτούμε ως προς την προβολή της περιοχής μας! Πρέπει να πάψει επιτέλους η υπονόμευση και να εκμεταλλευτούμε όλα αυτά τα προνόμια ώστε τα επόμενα χρόνια να αρχίσει επιτέλους η περιοχή μας να παίρνει τη θέση που της ανήκει στο τομέα του τουρισμού ώστε να ύπαρξη πραγματική ανάπτυξη και ευημερία του τόπου!

Όλα αυτά που συνεχίζουν μερικοί να γράφουν περί σκοταδισμού και ιερατείων δεν είναι παρά προσωπικές εμπάθειες και μικροπρέπειες που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα! Βεβαίως και βρήκαμε ένα σημαντικό έργο από την προηγούμενη κοινοτική αρχή όπως η μελέτη του παραλιακού μετώπου, το σχολείο, η εταιρία, το ΚΕΠ κ.α. που έχουμε χρέος να τα συνεχίσουμε, να τα υλοποιήσουμε και να τα προφυλάξουμε γιατί είναι μια σημαντική υποδομή για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσουν γιατί τα άρχισε η προηγούμενη κοινοτική αρχή και έχουν προσωπικές εμπάθειες πρόβλημα τους! Πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου! Προσωπικά είμαι ανοικτός σε όλους τους συντοπίτες μας ανεξαρτήτως παρέας και παράταξης πάντα ως προς το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

Τέλος θα ήθελα να σας καλέσω στη χοροεσπερίδα της ομάδας που θα γίνει το Σάββατο 25/8 στο Διγενής Παλλάς να βοηθήσουμε την ομάδα μας που και αύτη κάνει μια νέα αρχή στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής, αρχίζοντας με το πάγιο αίτημα των παλιών και νέων συμβούλων ως προς την υλοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, που είμαι σε θέση ως νέος Πρόεδρος της Α.Ο.Β. να ανακοινώσω και επίσημα την έναρξη των χωματουργικών εργασιών μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Φθενακης Γεωργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.