Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Απάντηση του Γιώργου Φθενάκη στο ιστολόγιο του Ν. Βλάχου για το γλέντι του ΑΟΒ

Το φετινό καλοκαίρι έγιναν πάρα πολλές εκδηλώσεις στην περιοχή μας για πολιτιστικούς αλλά και για κοινωνικούς σκοπούς. Η συμβολή του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη. Επειδή δε θέλαμε να επιβαρύνουμε περισσότερο την τοπική κοινωνία οικονομικά, επιλέξαμε να κάνουμε τον χορό της ομάδας πιο ΚΕΝΤΡΙΚΑ στο Δήμο μήπως και προσελκύσουμε κόσμο .

Ο κόσμος που μας τίμησε δε μπορώ να πω ότι ήταν όσος θα θέλαμε, αλλά δε περιμέναμε και πολύ περισσότερα πράγματα γνωρίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα είχαν πραγματοποιηθεί πάρα πολλές εκδηλώσεις σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου.

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ των οποίων και τους Αντιδημάρχους κ Κερούλη, Αφορδακό και Σγουρό που παραβρέθηκαν στο χορό .

Πρέπει να πω ότι πάρα πολύς κόσμος που δε μπόρεσε να έρθει στο χορό , μας βοήθησε οικονομικά είτε παίρνοντας λαχνούς είτε με χορηγίες για την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να μαζέψουμε ένα καλό πόσο για τις ανάγκες της ομάδας.

Τώρα για μερικούς που αναρωτιούνται αν ήταν φιάσκο η εκδήλωση, έχω να τους ότι αν πραγματικά τους ενδιέφερε το χωριό και το μέλλον των συλλόγων και της ομάδας, έστω και σε μια εκδήλωση θα είχαν παραβρεθεί!
Ας αφήσουν λοιπόν κατά μέρος τις εξυπνάδες, γιατί βρεθήκαμε μερικά άτομα που πραγματικά ενδιαφερόμαστε για το μέλλον της ομάδας, την αναλάβαμε σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή παρόλο που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δεχτεί κακοπροαίρετη κριτική πάλι από εσάς και το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε σήμερα, με μια παρά λίγο διαλυμένη ομάδα, που όλοι εσείς οι δήθεν υποστηρικτές της πέρα από το να την εκμεταλλευόσαστε πολιτικά δε την βοηθήσατε ποτέ κόβοντας ούτε ένα εισιτήριο! Κάνουμε λοιπόν εμείς μια προσπάθεια μαζί και με παλιούς συμβούλους να ανατρέψουμε την κατάσταση αυτή , βάζοντας βασικό στόχο να κρατηθούμε στην κατηγορία, αλλά και να προωθήσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρειάζεται η περιοχή μας!

Αν τώρα εσείς νομίζετε ότι με τη συνήθη κακοπροαίρετη κριτική βοηθάτε , εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω παρά να σας αγνοήσουμε για άλλη μια φορά. Μέχρι σήμερα έχω δείξει μεγάλη ανοχή και αυτό που επιθυμώ είναι να επικρατήσει τελικά η σύμπνοια και η συνεννόηση στην τοπική κοινωνία για να ξεφύγει από τα κόμπλεξ και τις μικροπρέπειες ορισμένων!

Γιώργος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.