Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Έγινε και τυπικά η αλλαγή σκυτάλης στην Τοπική Κοινότητα Βραχασίου


Έγινε και τυπικά η αλλαγή σκυτάλης στην Τοπική Κοινότητα Βραχασίου .

Ανέλαβα πλέον και επίσημα τα καθήκοντα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου. Είναι μια θέση ευθύνης και εκπροσώπησης της τοπικής κοινωνίας στο Δήμο του Αγ. Νικολάου.

Αυτό που θα προσπαθήσουμε από κοινού με τη Δημοτική Αρχή είναι να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τους λάθους χειρισμούς του απερχόμενου προέδρου έτσι ώστε η περιοχή μας να πάρει τη θέση που της ανήκει στο Δήμου Αγ. Νικολάου.

Όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα τα ξεχνάμε και κάνουμε πραγματικά μια νέα αρχή, γιατί αυτό που προέχει είναι η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου μας, μέσα στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Όλοι μαζί, πολίτες και δημοτική αρχή, ενωμένοι πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Απ΄ τη μεριά μου θα κάνω κάθε προσπάθεια να είμαι δίπλα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως παράταξης και παρέας και θα είμαι στην διάθεση του καθενός που θα με χρειαστεί, για να αντιμετωπίσουμε μαζί οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα.

Φθενακης Γεωργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.