Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Δημοσιεύτηκε η απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 της Περιφέρειας Κρήτης με την οποία απορρίπτεται η ένσταση για την απόφαση του Δημ. Συμβ. Αγ. Νικολάου για τη σύσταση του ΔΣ της Επιχειρησιακής Βραχασίου



4 σχόλια:

  1. Είναι η προσφυγή που έκαναν κάποιοι "" γνωστοί " διανοούμενοι και ξερολες""" στην τοπικη κοινωνία που έχουν σκοπό την διάλυση της εταιρίας , του μοναδικού εργαλείου ανάπτυξης της περιοχής .
    Έχουν πάρει σβάρνα υπηρεσίες , Αστυνομια εισαγγελείς , με σημαία δήθεν την νομιμότητα Δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να συκοφαντούν τους πάντες προκειμένου να καταφέρουν το σκοπό τους .
    Και ολα αυτα γιατί δεν τους κάναμε το χατήρι να βάλουμε στο ΔΣ μερικούς , άλλο προέδρο και αλλον σε εμισθη θέση .Τέτοιο θράσος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιτελικά τι λέει αυτή η απόφαση?
    Ποιό είναι το αντικείμενο?
    Για να καταλάβουμε και εμείς!!
    Ευχαριστώ.

    Μανώλης Ροβίθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν η γενική συνέλευση των μετοχών πρότεινε τα μέλη του ΔΣ της εταιρίας και το δημοτικο συμβούλιο τα ενέκρινε όπως ορίζει η νομοθεσία ,, ο "" διανοούμενος "" Ζαχαροας Φθενακης πήρε στο λαιμό του αλλα επτά άτομα λέγοντας τους τα συνήθη ψέματα και έκαναν προσφυγή στη Περιφερεια κατα της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου .
    Η Περιφερεια δεν απάντησε και έκανε προσφυγή στην επιτροπή του αρθ 152 με σποτελεσμα την απόρριψη της ένστασης .
    Τώρα θα αναρωτηθεί κανείς για όλες αυτές τις ενέργειες του Φθενακη .
    Ο Ζαχαριας λοιπόν είχε βλέψεις για την προεδρία της εταιρίας βάζοντας δημοτικούς συμβούλους και άλλους παρατρεχάμενους ώστε να τον προτείνουν στο ΔΣ!!! Τέτοιο θράσος !!!!
    Φυσικά και κρίθηκε "" λίγος"" και αποριφθηκε η πρόταση αυτη ! Μετα απο όλα αυτά έχουν βάλει σκοπό τη διάλυση της εταιρίας και άρχισαν το γνωστό πόλεμο με σημαία τη δήθεν νομιμότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ πολύ Γιώργο για την ενημέρωση.
      Βέβαια απο την μεριά μου δέν ξέρω αν είναι σωστά - αληθή αν δέν έχω και τον αντίλογο.
      Μήπως απάντησε κάπου ο Ζαχαρίας και δέν το αντελήφθην?

      Μήπως όμως πάμε λάθος, και για μία ακόμη φορά?
      Γιατί όλα αυτά μάλλον κακό κάνουν στην κοινωνία, για όποιους ενδοιαφέρονται, παρά καλό.

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.