Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ακόμη μια πονηριά της "φουκαροπούλας": Άλλαξε τη σειρά των ανακοινώσεων του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου παρουσιάζοντας τη μεταγενέστερη ως προγενέστερη!



Από το ζόρε του να αφήσει υποννούμενα εναντίον του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου η "φουκαροπούλα"  έκανε ακόμα μία από τις γνωστές πονηριές του και άλλαξε τη χρονολογική σειρά των ανακοινώσεων του συλλόγου, παρουσιάζοντας τη μεταγενέστερη ως προγενέστερη και το αντίθετο, αφού η "πρώτη" ανακοίνωση εκδόθηκε στις 26/11/12 και η "δεύτερη" στις 30/10/12!

Δεν τον βολεύει προφανώς σε όσα θέλει να υπονοήσει το γεγονός ότι οι όποιες αποφάσεις ελήφθησαν από συνέλευση και όχι από το ΔΣ, και γι΄αυτό παρουσίασε ότι η συνάντηση του ΔΣ με τον ξενοδόχο έγινε μετά τη συνέλευση. Απλά ήταν απρόσεκτος και βιαστικός και το έκανε πολύ πρόχειρα.

Βεβαίως τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνέλευση είναι σημαντικά, όπως και οι εξελίξεις σχετικά με την πλήρη κατοχύρωση του ΔΙΑΝΟΙΧΘΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΙΛΑΤΟΥ ΣΙΣΙΟΥ μέσα από την συμπερίληψη του στο πρόσφατα εγκριθέν και εκδοθέν ΣΧΟΟΑΠ, γι΄αυτό και από τη μεριά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου σχεδιάζεται να εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση, αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες επαφές και εξελίξεις.

Και οι εξελίξεις για το θέμα του δρόμου είναι τόσο θετικές που όσοι έσπευσαν να αφήσουν υπονοούμενα και να διαδώσουν φήμες υποχωρήσεων και συναλλαγών, θα μείνουν με την κακία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.