Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Φθενάκης:"πήγαν στο Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δεικτάκη και του ζήτησαν να με καθαιρέσει"


Οι εργολάβοι "παπαγαλοι" θιχτηκαν απο το σχόλιο μου και με τις αναρτήσεις τους " ξεμασκαρωθηκαν " λες και ο κόσμος δε τους ξέρει . 
Αυτη είναι οι πραγματικότητα στην περιοχη μας . 
Όλα αυτά τα"" ασήμαντα"" παπαγαλακια είχαν συνηθίσει να κρύβονται πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και ανωνυμα σχόλια και να προσπαθούν να διχαζουν την κοινωνία Οι συνηθεις πρακτικές ήταν οι συκοφαντίες η παραπληροφόρηση και όταν δεν έπιαναν αυτά , ο χαφιεδισμος και οι καταγγελίες στον εισαγγελέα . 
Ευτυχώς που ο κόσμος τους απομάκρυνε και τους έβαλε στο περιθώριο . 
Θεωρω ότι αυτη είναι η πιο μεγάλη τιμωρία . 
Βέβαια τους έχει μείνει τώρα μόνο ο θεσμός του τοπικού συμβούλου νομίζοντας ότι θα μπορέσουν να επιβληθούν ή ακόμα να επιβάλουν και απόψεις . Είστε λοιπόν μακρά νυχτωμένοι αν νομίζετε ότι θα περάσουν αυτά σε εμένα . 

Και να πω στον κόσμο ένα καινούργιο νέο για να καταλάβει με τι "ανθρώπους" έχουμε να κάνουμε. Το τελευταίο διάστημα πήγαν στο Γραμματέα Αποκεντρωμενης Διοίκησης κ Δεικτακη κάποιος τοπικός Συμβουλος μαζι με τον απερχόμενο πρόεδρο και ζήτησαν να με καθαιρέσει απο το αξίωμα του προέδρου ! 
Τόσο πολυ τους έχει κοστίσει ! 
Η γελοιότητα της ενέργειας αυτής ήταν ότι εμφανίστηκαν σαν μεγαλοπαραγοντες του κυβερνώντος κόμματος . 
Αυτοί λοιπόν είναι που θέλουν το καλό της περιοχής και πασχίζουν να το κατορθώσουν με όλα τα " νόμιμα" μέσα ! 

Αναγκαζομαι να αναφερθώ και σε κάποιον που θέλει να νομιζει τον εαυτό του "προσωπικότητα" και "διάνοια" άσχετα απο τη γνώμη που έχει η τοπική κοινωνία για αυτόν.
 Εγω δεν τον παίρνω στα σοβαρά γιατί προσωπικά του αναγνωρίζω  πολλα ελαφρυντικά . 
Επειδή λοιπόν περιμένει την απάντηση της επιτροπης απο το άρθρο 152 που είχαν προσφύγει σχετικά με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την στελέχωση της επιχειρησιακής τον πληροφορώ ότι η απόφαση βγήκε ομόφωνη υπέρ της δημοτικής αρχής ! 
Ας αναζητήσει λοιπόν άλλον τρόπο να πλήξει την επιχειρησιακή και τη δημοτική αρχή. Αυτός ξέρει πολλούς.

Γιώργος Φθενάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.