Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

O πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Βραχασίου για τους αντιδημάρχους


Για μια ακόμη φορά τα γνωστά, άχρωμα “παπαγαλάκια” των Blogs μετατρέπονται σε “κοράκια” για να κατασπαράξουν όλους όσους παράγουν έργο στο τόπο μας.
“Τροφή” για ανούσια αντιπολίτευση … “άρπαξαν” από την ανακοίνωση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη σε σχέση με τις πρώτες αλλαγές στις αντιδημαρχίες.

Αντί να σεβαστούν τις επιλογές του κ. Κουνενάκη, οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της αναδιάταξης – ανανέωσης του Δημοτικού σχήματος και όχι της αποτυχημένης πορείας των δύο αντιδημάρχων (Μιχάλη Κερούλη και Εμμανουήλ Αικατερινάκη), όπως άλλωστε παραδέχεται ο ίδιος ο Δήμαρχος, ακολούθησαν τη γνωστή τακτική της …λάσπης.
Βεβαίως, δεν μας προκαλεί εντύπωση αφού η …λάσπη έχει καταντήσει …κωμωδία, με τα ίδια τα “παπαγαλάκια” να γελοιοποιούνται στα μάτια των συμπολιτών μας.

Για τον κ. Κερούλη, ο Δήμαρχος εκτίμησε την επιτυχημένη πορεία του, για το λόγο αυτό τον τοποθέτησε σ’ άλλη θέση ευθύνης και συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΑΝ, καθώς ως πολιτικός μηχανικός θα συμβάλλει καθοριστικά στην εκπόνηση μελετών και υλοποίηση σημαντικών έργων.
Προσωπικά, εύχομαι στον κ. Κερούλη καλή συνέχεια στα νέα του καθήκοντα.  Τον ευχαριστώ θερμά για τη καλή συνεργασία που είχαμε αναπτύξει, με στόχο τη δρομολόγηση έργων – πνοής για τη περιοχή μας.
Είμαι σίγουρος ότι θα αφήσει τη “σφραγίδα” του και στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝΝ, όπως έπραξε και για τη περιοχή μας, ως αντιδήμαρχος Βραχασίου.

Επίσης, είμαι πεπεισμένος ότι με τον ίδιο ζήλο, ο νέος αντιδήμαρχος Βραχασίου Μιχάλης Μαρής θα χαράξει μια επιτυχημένη πορεία και για το τόπο μας.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Γ. Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.