Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ευχαριστήριο από το Γ. Φθενάκη


Με αφορμή τις θετικές εξελίξεις σε μια σειρά έργων και μελετών στη περιοχή μας, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης ο οποίος στηρίζει έμπρακτα το τόπο μας, με τη δρομολόγηση λύσεων, όπως για το μόλο του Σισίου, ο οποίος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση καθώς και για την ανάπλαση παραλιακών περιοχών.

Ο κ. Αρναουτάκης γνωρίζει αρκετά καλά το μέγεθος του προβλήματος στο μόλο και μάλιστα επικοινώνησε με τη μηχανικό του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία περιέγραψε στο Περιφερειάρχη όλες τις πτυχές του ζητήματος.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη τουριστική αξία της περιοχής μας, στη τοπική ανάπτυξη  και όπως δήλωσε θα είναι στο πλευρό μας, ώστε τα γνωστά περυσινά προβλήματα σε σχέση με τα εμπόδια στη προσέγγιση τουριστικών σκαφών στο Σίσι να αποφευχθούν την ερχόμενη τουριστική σεζόν.

Διαπιστώνω ότι ο κ. Αρναουτάκης έχει φέρει τον Ευρωπαϊκό ...αέρα της ανάπτυξης και της προόδου στο νησί μας καθώς είναι αρκετά καλός γνωστής των Ευρωπαϊκών "χρηματοδοτικών εργαλείων" και κυρίως του κατάλληλου timing, με στόχο ούτε ένα ευρώ να μην πάει χαμένο για τη Κρήτη.

Ικανοποίηση μου προκάλεσε και η στάση του απέναντι στη νέα γενιά η οποία όπως είπε θα πρέπει να στραφεί στον Αθλητισμό και λόγω των γενικότερων καταστάσεων που επικρατούν στη κοινωνία.

Δεσμεύτηκε να στηρίξει και οικονομικά τις προσπάθειες μας για το γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Βραχασίου και τον ευχαριστώ θερμά.

Ελπίζω να επισκεφθεί σύντομα τη περιοχή μας ώστε να πάρει μια γεύση της φιλοξενίας μας.  Η πρόσκληση είναι ανοιχτή.

Τέλος, ευχαριστώ όλους όσους μετείχαν στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, το περασμένο Σάββατο.
Συγκεκριμένα, τους εκπροσώπους του Μορφωτικού Συλλόγου Μιλάτου Γιώργο Μανουσάκη και Γιώργο Λασιθιωτάκη, την εκπρόσωπο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου Ειρήνη Σφακιανάκη, τον εκπρόσωπο του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου Γιάννη Κυριακάκη, τους εκπροσώπους επαγγελματιών Σισίου Κώστα Μπαγορδάκη και Γιώργο Ατζιμπραγό και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μανόλη Κλώντζα.

Ευχαριστώ και την  "Κρήτη TV", η οποία αναδεικνύει τα ζητήματα που απασχολούν τη κοινωνία μας.

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.