Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Γιώργος Φθενάκης: 4.500.000 Ε το κόστος που προβλέπει η μελέτη για την αποκατάσταση του λιμανιού Σισίου



Πραγματοποιηθηκε  χθες στο Ξενοδοχειο ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κρητη ένα απο τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς, η βράβευση των κορυφαίων αθλητών της Γερμανίας.

Προσκεκλημένοι ήταν ο Περιφερειάρχης με το Γραφειο Τυπου, ο ατιπεριφερειαρχης κ Καστρινακης  ο Προεδρος του ΕΟΤ,  ο Δήμαρχος με το Γραφειο Τυπου, ο κ Τραντας και φυσικά  ο Προεδρος της κοινότητας με τον κ Δατσερη .

Απο την Γερμανια βρίσκονταν μεγάλοι αθλητικογραφοι και παρουσιαστές  της Γερμανικής Τηλεόρασης που έκαναν και την παρουσίαση .

Ήταν μια μεγάλη διαφήμιση της περιοχής αφου θα μεταδοθεί στην Γερμανική Τηλεοραση όλη η διοργάνωση .

Μέχρι εδω όλα καλα !
Πριν την εκδήλωση μας είχαν προσκαλέσει σε   δείπνο  για να μας τιμήσουν για  την παρουσία μας .
Είχα λοιπόν την ευκαιρία να θέσω ορισμένα προβλήματα της περιοχής μας στο κ Αρναουτακη !
Ένα απο αυτα ήταν και το θέμα του λιμανιού.
Η μελέτη έχει τελειώσει και το κόστος της αποκαταστασης σύμφωνα πάντα με τη μελέτη φτάνει τα 4.500 000 € !! Λες και είπαμε εμείς ότι θελουμε καινούργιο Λιμανι !

Σύμφωνα λοιπόν με το Περιφερειάρχη τα χρήματα αυτα δεν υπάρχουν και είναι και δύσκολο να  βρεθούν ! Σε ερώτηση μου λοιπόν τι κάνουμε ; Σήκωσε τα χέρια ψηλά!
Προβλέπεται  λοιπόν του χρόνου η καινούργια σεζόν να αρχίσει με τα ίδια προβλήματα που είχαμε  και φέτος με αποτέλεσμα τον οικονομικό  θάνατο των επάγγελματιων μας !

Αυτο λοιπόν που προτείνω σαν Προεδρος της κοινότητας είναι να γίνει μια σύσκεψη μεταξύ όλων των φορέων της περιοχής έτσι ώστε άπο  το χειμώνα μα δούμε τι κινήσεις μπορούμε να κάνουμε ώστε να αναγκάσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες οποίες και αν είναι αυτές να δουν αυτο το σημαντικο έργο πνοής της περιοχής μας πολυ πιο ζεστά για  να αποφύγουμε την φετινή  κατάσταση .

Με εκτίμηση
Φθενακης Γεωργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.