Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο "πολιτικός πολιτισμός" του Μ Ε Ε Ε ΓΑ μας πολιτικού Μαμαλουκου στο Βραχασι !!


"""Τα λέω όλα αυτά εκ των προτέρων για να είναι προετοιμασμένος ο" καινούργιος" κ. Πρόεδρος στην πρώτη του συνεδρίαση ως "καινούργιος" πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βραχασίου.
Για να ελαφρύνω μάλιστα και το κλίμα, θα ήθελα να ρωτήσω  δημόσια τον "καινούργιο"αν από τώρα και στο εξής θα πρέπει να προσερχόμαστε στα τοπικά συμβούλια φορώντας γραβάντα με γραμμές η όχι ή αν αυτό θα αποτελεί προνόμιο μόνο του ¨"καινούργιου" προέδρου, ανεξάρτητα αν αυτο συνάδει με την εν γένει προσωπικότητα και τον τρόπο φέρεσθαι...

Χρήστος Μαμαλούκος
Τοπικός Σύμβουλος και πολίτης Bραχασίου.""""

Το αφιερώνω στο κ Καρατση για να μπορέσει κάποια στιγμή να καταλάβει ποιοι τον εκπροσωπούν στην τοπικη ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Βραχασιου !
Κατα τα αλλα κ Καρατση  έχετε  και το θράσος  στο δημοτικο συμβουλιο να με κρίνεται     για το ύφος της απάντησης μου   στο συγκεκριμένο τύπο ενώ είχατε γνώση για το παραπάνω συκοφαντικο  κείμενο !

Αν λοιπόν νομίζετε  ότι " άνθρωποι" τέτοιου επιπέδου σας   εκφράζουν για να κάνετε  αντιπολίτευση στο Βραχασιου να τους χαίρεστε  και αυτούς, αλλα και αυτούς που του τα γράφουν και τα υπογράφει !

Έκτος βέβαια και αν εσείς συμφωνείτε με τέτοιου είδους πρακτικές που απο την μικρή μου εμπειρία στα κοινά, αρχίζω τελικά να πιστεύω ότι η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια που επιδιώκουν  οι αιρετοι να κερδισουν απο τους πολίτες και ειδικά στην τοπικη αυτοδιοίκηση  δε κερδίζεται μόνο απο λόγια αλλα και έργα !

Με εκτίμηση
Φθενακης Γιωργος
Προεδρος τοπικής κοινότητας Βραχασιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.