Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Μαθήματα ήθους από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Είναι γνωστά τα μαθήματα ήθους που έχει προσπαθήσει να κάνει κατά καιρούς η παράταξη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. 
Τη μία αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δατσέρης δεν ανακαλούσε την έκφραση του για υποτιθέμενο ενδιαφέρον τη παράταξης για τα προβλήματα του Δήμου, την άλλη αποχώρησαν γιατί ο Β. Χατζηδάκης απέδωσε κάποιον χαρακτηρισμό στο βουλευτή Πλακιωτάκη και ανακάλεσε αμέσως (παρά την ανάκληση του χαρακτηρισμού η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ αποχώρησε για λόγους αρχής και ήθους), ενώ στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρξε από τον επικεφαλής της παράταξης επιτιμητική αναφορά σε σχόλιο που είχε γράψει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου.

Αλλά όπως φαίνεται, τα μαθήματα ήθους ισχύουν μόνο για τους άλλους και όχι για τα μέλη της Δημοτικής Συνεργασίας, τα οποία προφανώς είναι ελεύθερα να ειρωνεύονται και να εξυβρίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Σε κείμενο που δημοσίευσε σήμερα ο τοπικός σύμβουλος Βραχασίου Χρ. Μαμαλούκος (τον οποίο υπερασπίστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση ο επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας) χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ!


Αυτό και αν είναι μάθημα ήθους και πολιτικού πολιτισμού!

Πρόκειται μάλιστα για τον ίδιο που πριν από μερικούς μήνες (15/7/12) αντέγραψε ένα κείμενο από το ιστολόγιο ΑΕΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ , το άλλαξε ελάχιστα και το δημοσίευσε  ως δικό του ακόμα και στην ΑΝΑΤΟΛΗ,  κάνοντας δηλαδή λογοκλοπή. 
Απ΄ότι αποδείχτηκε στη συνέχεια, έκανε μαθήματα ήθους στην παράταξη του στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.