Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχονται Ολυμπιονίκες της Γερμανίας στο Σίσι


Στο γραφικό Σίσι θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες δεκάδες Ολυμπιονίκες της Γερμανίας, εκ των οποίων οι 16 έχουν λάβει χρυσά μετάλλια, όπως δήλωσε στο neakriti.gr το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Αγίου Νικολάου Γιώργος Φθενάκης ο οποίος υποδέχτηκε σήμερα τον Γερμανό δημοσιογράφο Fassbender Heribert ο οποίος θα καλύψει το αθλητικό γεγονός.

 Οι Ολυμπιονίκες θα φιλοξενηθούν σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής από 22 - 29 του μηνός ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χιλιάδες Γερμανοί πολίτες θα λάβουν μέρος σε σχετική ψηφοφορία στο διαδίκτυο προκειμένου να ψηφίσουν τον καλύτερο, ο οποίος πέρα από τη βράβευση θα εξασφαλίσει και δωρεάν διαμονή σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής για αρκετά χρόνια! 

Σύμφωνα με τον κ. Φθενάκη, οι Ολυμπιονίκες θα παραστούν και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού.

Aναδημοσίευση από τη σελίδα της εφημερίδας ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.