Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γ. Φθενάκης απαντά στο Χρ. Μαμαλούκο


Σχετικά με το κείμενο που γράφτηκε και δημοσιεύτηκε με υπογραφή  Μαμαλουκου , έχω να τους επισημάνω για άλλη μια φορα ότι ο χαβαλες  η πλακα  που γινόταν  με τη σφραγιδα της κοινότητας    μέχρι πρόσφατα στο κοινοτικό κατάστημα εις βάρος της τοπικής κοινωνίας έχει πάψει να υφίσταται πλέον .
Έχουν αλλάξει πρόσωπα και πράγματα και θα αλλάξουν και αλλα στη συνέχεια και πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας .

Από  τη Δευτέρα λοιπόν η υπάλληλος της κοινότητας τηλεφωνουσε στο Μαμαλουκο και δεν απαντούσε , το μεσημέρι της ίδιας μέρας    πήγε στο μαγαζί του αδερφου του  (ήταν όλη η οικογένεια του εκει), τηλεφώνησαν στον Μαμαλουκο για την πρόσκληση του τοπικου συμβουλίου και απάντησε να μη την παραλάβουν . Η υπάλληλος μετα απο δική μου εντολή την άφησε στο μαγαζί του αδερφου του να του τη δώσουν. Αυτά για το τυπικό της υπόθεσης. Ήξερε λοιπόν για το τοπικο συμβουλιο   Και δεν ήρθε! Δικαίωμα του !

 Να πω λοιπόν στο Μαμαλουκο που κοπτεται για το καλό του χωριού, ότι η θέση  του συμβουλου που δυστυχώς κατέχει  -έκτος άπο  τις  ερωτήσεις και τις καταγγελίες και τις  συκοφαντίες στις υπηρεσίες-  έχει και κάποιες υποχρεώσεις !   Τώρα βέβαια στέλνει και φωτογραφίες !! Νεα μέθοδος !!! Πρωτοποριακή !!

Καταλαβαίνω ότι για ευνόητους λόγους δε μπορει να ανταπεξέλθει !

Ας παραιτηθεί λοιπόν και αυτός να αναλάβει τη θέση του ο επόμενος του συνδυασμού που το ενδιαφέρον του για το χωριό δε το αντιλαμβάνεται  με  ερωτήσεις στις υπηρεσίες!

Αν και  πραγματικά  θα ήθελα να ξέρω αν  συνεχίζει να  εκφράζει την αντιπολίτευση ο συγκεκριμένος Μαμαλουκος!

Με την ευκαιρία να πω και στον παλαιό μου φίλο ότι το θέμα με τα ταξι βεβαίως και είναι σοβαρο,  αφου όλα τα ταξι του Δημου έγιναν μια έδρα  και πρέπει να μεριμνήσουμε να χωροθέτηθουν πιάτσες αφου η υπάρχον δεν αρκεί  αφου την επόμενη περίοδο αναμένεται να έρθουν και αλλα ταξι στην περιοχη μας!!!
Άλλωστε έχει έρθει και έγγραφο απο την Περιφερεια άπο τον Ιουλιο που μας υποχρέωνει να τους πούμε για τις νέες πιάτσες ταξι!

Φθενακης Γιωργος.

1 σχόλιο:

  1. Δεν απευθύνομαι Ακριβώς στο Μαμαλουκο γιατί δεν έχει νόημα ! Το μήνυμα αυτοί που πρέπει το πήρανε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.