Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι απύθμενο το βάθος της υποκρισίας αυτού του ανθρώπου...


Γράφει ο Νίκος Βλάχος ως ανώνυμος (υποτίθεται) διαχειριστής στο ιστολόγιο του (ΚΟΙΝΟΝ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ): 
"Έχουμε μνήμη, αρχείο και κυρίως τη λογική αλλά και την ευπρέπεια να κάνουμε την κριτική όταν χρειάζεται και όπως χρειάζεται… Μια κριτική που πάντα πιάνει τόπο...
Και κάτι ακόμη:
Ο ιδιωτικός βίος των ανθρώπων είναι ιερός.
Δεν επιτρέπεται να γίνεται αντικείμενο χλευασμού ο οποιοσδήποτε πολίτης. Ιδίως να χρησιμοποιείται ο θεσμικός λόγος για να στιγματιστούν πρόσωπα και καταστάσεις, όχι για τη δημόσια συμμετοχή τους αλλά για την ιδιωτική τους ζωή, μόνο και μόνο γιατί είναι πολιτικοί αντίπαλοι."

Είναι απύθμενο το βάθος της υποκρισίας αυτού του ανθρώπου.

Τα γράφει αυτά εκείνος που την επόμενη του γάμου μου δημοσίευσε στο ΚΟΙΝΟΝ κακεντρεχή σχόλια για το ποιοι είχαν καλεστεί στο γάμο μου και ποιοι ήρθαν, και για το αν ήρθαν τα στενά συγγενικά πρόσωπα των κουμπάρων μου.

Τα γράφει αυτά εκείνος που έχει δημοσιεύσει στο ΚΟΙΝΟΝ συκοφαντικά σχόλια σχετικά με τα παιδιά του πρ. πρόεδρου της Κοινότητας Βαχασίου Γ. Σφυράκη.

Τα γράφει αυτά εκείνος που έχει δημοσιεύσει στο ΚΟΙΝΟΝ επώνυμα και ανώνυμα σχόλια που χαρακτήριζαν την Αλέκα Σουλαδάκη ως Χίλαρι Κλίντον με συκοφαντικές αναφορές για την προσωπική της ζωή.

Τα γράφει αυτά εκείνος που έχει δημοσιεύσει στο ΚΟΙΝΟΝ πολλά ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια σχετικά με τη μόρφωση του σημερινού προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Γ. Φθενάκη.

Και τώρα έρχεται να μας κάνει μαθήματα ηθικής, δεοντολογίας και σεβασμού της προσωπικής ζωής για να υπερασπιστή το φίλο του το Μαμαλούκο!

Ας κοιτάξει πρώτα στον καθρέπτη.

Γιώργος Μανουσάκης

1 σχόλιο:

  1. Συνεχίζει ο Νίκος και προσπαθεί να απαντήσει μιλώντας για "αποκυήματα άρρωστης φαντασίας" και για "νύξεις σε σχόλια αναγνωστών που δημοσιεύτηκαν σε αυτό το ιστολόγιο και που βέβαια δεν έχουν το βάρος όλων αυτών που αναφέρει."

    Είναι αποκυήματα φαντασίας ότι τα άτομα του συγγενικού και φιλικού μου περιβάλλοντος διάβασαν στο ΚΟΙΝΟΝ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ του τα κακεντρεχή σχόλια για το γάμο μου; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    Είναι αποκυήματα φαντασίας ότι το οικογενιακό περιβάλλον του Γ. Σφυράκη διάβασε στο ιστολόγιο του Νίκου Βλάχου να γράφεται ΨΕΜΜΑΤΑ ότι τα παιδιά του Σφυράκη πήραν το αυτοκίνητο της κοινότητας και πήγαν βόλτα στον Άγιο Νικόλαο; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    Είναι άνευ σημασίας η οικογένεια του Γιώργη Φθενάκη να διαβάζει στο Κοινόν Βραχασίου σχόλια το γιώργη ότι είναι αμόρφωτος και κάνει μόνο για ταξιτζής;

    Αποφάσισε Νίκο Βλάχο, είναι ή δεν είναι ιερός ο ιδιωτικός βίος των ανθρώπων; Επιτρέπεται ή όχι να γίνεται αντικείμενο χλευασμού ο οποιοσδήποτε πολίτης;

    Αυτά ισχύουν μόνο για τους άλλους;

    Αντί να απαντήσεις σε αυτά, κάθεσαι και ασχολείσαι για το αν έχω γράψει εγώ κάτι για την Αλέκα ή το αντίθετο.

    Όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό, αλλά είναι τα μαθήματα ηθικής και σεβασμού της προσωπικής ζωής που προσπαθείς να κένεις ΕΣΥ, ο πρώτος που δεν σεβάστηκε την προσωπική και οικογενιακή των συγχωριανών και συντοπιτών του στο διαδίκτυο, αυτός που συνεχίζει να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, αυτός που είναι τόσο ματαιόδοξος που προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του σαν πολλούς, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο Νίκος Βλάχος είναι ο διαχειριστής και συντάκτης του Κοινόν Βραχασίου.

    Είναι πραγματικά τρομερά θλιβερό να νομίζεις ότι σε καθιστά παρών το να συζητούνται οι προσωπικές επιθέσεις που κάνεις από το υποτίθεται ανώνυμο ιστολόγιο σου. Αυτό δείχνει τη ματαιοδοξία σου, που σε τελική ανάλυση βλάπτει τόσο εσένα, όσο και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.