Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση "στη σκιά του Μινώταυρου" στο Βραχάσι με την παρουσίαση των Ανασκαφών του Μινωικού Αρχαιολογικού χώρου Σισίου (2007 - 2011)

Πάρα πολύς κόσμος από όλο το Μεραμπέλλο βρέθηκε χθες στο Βραχάσι για την παρουσίαση των ανασκαφών στο Μπούφο Σισίου από το διευθυντή της Βελγικής Αρχαιολογικής Σχολής κ. Driessen. Η αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος Βραχασίου γέμισε από κόσμο, ενώ γεμάτη από κόσμο που δεν χωρούσε στην αίθουσα ήταν και η μεγάλη βεράντα του  κοινοτικού καταστήματος.


Ο κ. Driessen παρουσίασε τα εξαιρετικά πλούσια και ενδιαφέροντα αποτελέσματα των μέχρι τώρα αρχαιολογικών ανασκαφών, που φωτίζουν ανεξερεύνητες πτυχές αυτής της σπουδαίας ιστορικής περιόδου του τόπου μας.
  


Ο κ. Driessen δέχθηκε ερωτήσεις και απορίες από αρκετούς από τους παρόντες και έδωσε απαντήσεις σε όλους

O Δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης ευχαρίστησε τον κ. Driessen, όπως επίσης όλες τις υπηρεσίες, τους φορείς και τους πολίτες που έχουν βοηθήσει στην ανασκαφή στο Μπούφο Σισίου


Η κα Σεργάκη από τον ΠΑΟΔΑΝ άνοιξε και έκλεισε την εκδήλωση, στην οργάνωση της οποίας συντέλεσε τα μέγιστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.