Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Σύγχρονος Δήμος: Η επικρατούσα κατάσταση στο Βραχάσι…

Το Βραχάσι έχει ισορροπήσει, έχει ησυχάσει και παρά τις καταγγελίες και τις μεθοδεύσεις που γινόταν και γίνονται, υπάρχει μια σχετική ηρεμία και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στα μέλη του τοπικού συμβουλίου και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του κ. Γιώργο Φθενάκη. 

Αρκετά πράγματα εξελίσσονται στην περιοχή, σημαντικές παρεμβάσεις που αποτελούν υποδομές με πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον της περιοχής προχωρούν.

 Σχετική ανακοίνωση έχει δώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του Βραχασίου και έχει αναφερθεί στα θέματα τα οποία είναι σε εξέλιξη και τα οποία αποτέλεσαν και αντικείμενο ειδικής συνάντησης στο γραφείο του Δημάρχου με τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την ΔΕΥΑΑΝ. 

Ορισμένοι απόντες, ορισμένοι που δεν τους αρέσει αυτή η ηρεμία και το ήπιο κλίμα, προσπαθούν συνεχώς να βρουν αιτίες για καταγγελίες. Η καταγγελία για αυτούς είναι η δεύτερη φύση τους. Σε αυτά δεν πρέπει να απαντά κανείς, να ασχολείται και να συμβάλει στην ένταση στην περιοχή. 

Ο καθένας πορεύεται ανάλογα με αυτά που σκέφτεται, ανάλογα με αυτά που επιθυμεί και βεβαίως θα εισπράξει και τα ανάλογα... 

 Από το Γραφείο Τύπου του Σύγχρονου Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.