Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Γιώργος Φθενάκης: "μας τιμά ιδιαίτερως η επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού στον αρχαιολογικό χώρο του Μπούφου"


Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου εκφράζω την ικανοποίηση αλλά και την εκτίμηση μου τόσο προς το πρόσωπο του πρέσβη του Βελγίου στην Αθήνα Marc Van Den Reeck όσο και του αρχαιολόγου, καθηγητή κ Ντρίσεν για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το τεράστιο έργο που έχουν προσφέρει στη περιοχή μας σε σχέση με τον αρχαιολογικό πλούτο στο Σίσι, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλης σπουδαιότητας αρχαιολογική ανασκαφή, η οποία ταυτόχρονα δημιουργεί τις βάσεις για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Μας τιμά ιδιαίτερως η επίσκεψη της υπουργού Τουρισμού στον αρχαιολογικό χώρο του Μπούφου, όπου η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη αντίκρισε τη σημαντική δουλειά της Βελγικής Σχολής Αθηνών, για την οποία είμαι βέβαιος ότι θα ενισχύσει το έργο της καθώς η υπουργός δείχνει ιδιαιτερη ευαισθησία σε ζητήματα Πολιτισμού.

Επίσης, η κ. Κεφαλογιάννη έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το παλιό Αρρεναγωγείο στο Βραχάσι όπου ξεναγήθηκε, όπως και στο Λαογραφικό Μουσείο Βραχασίου.

Ευχαριστώ θερμά τον Γ.Γρ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργο Δεικτάκη καθώς και τους κ.κ. Μ. Σενεγάκη, Γ.Πυργιώτη και Γ. Ματαλιωτάκη που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.