Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Με τη Χρυσή Αυγή λέγεται ότι φλερτάρει ο άλλοτε παντοδύναμος υφυπουργός εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ


Το πολύ δύσκολο καλοκαίρι του 2001, την περιοχή μας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών της τότε κυβέρνησης Σημίτη κ. Κ. Καϊσερλής.

Ο υφυπουργός είχε έρθει τον Ιούλιο του 2001 λίγες μέρες μετά την υπόσχεση του πρώην Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Καρούντζου στο Σελεηνάρι στις 13/7/2001 για απόσχιση της περιοχής μας από το Δήμο Νεάπολης ("φοράω παντελόνια" είχε πει ως εγγύηση των υποσχέσεων του ο Θ. Καρούντζος).
Ο κ. Καϊσερλής πήγε πρώτα στη Νεάπολη και μετά ήρθε στο Βραχάσι, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Βραχασίου όπου τον περιμέναμε με "ανοιχτές αγκάλες" και ροδοπέταλα, όμως αποδείχτηκε ότι δεν είχε να πει τίποτα νεότερο σχετικά με τις προθέσεις του υπουργείου εσωτερικών.

Αυτός ο ίδιος, ο τότε παντοδύναμος υφυπουργός εσωτερικών που τον περιμέναμε με "ροδοπέταλα" στο Βραχάσι, έφυγε από το ΠΑΣΟΚ 10 χρόνια μετά, πήγε στη ΔΗΜ ΑΡ, και τώρα λέγεται ότι έχει στενές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Δείτε τί γράφει σήμερα το cretalive.gr:

Εάν το δούμε και αυτό τι να πω...Πάντως πολλά ακούγονται για τη σχέση του δημάρχου της Κω, Κώστα Καϊσερλη με τη … Χρυσή Αυγή! Ο εκλεγμένος με τη ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2010, και επί χρόνια δήμαρχος, βουλευτής και υφυπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, έχει διακριθεί στις ανακοινώσεις καταπέλτης κατά της «μνημονιακής κυβέρνησης», αλλά δεν διαψεύσει την έντονη φημολογία για συνάντηση του με τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής και συμφωνία για εκλογική στήριξη.

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει την οργή στελεχών κοντά στο Φ. Κουβέλη είναι και η απροθυμία του κ. Καίσερλη να προβεί-σε αντίθεση με τους άλλους δημάρχους που υποστήριξε η ΔΗΜΑΡ- στην οποιαδήποτε δήλωση συμπαράστασης στις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο δήμαρχος Αθηναίων από το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Αλλά και το γεγονός ότι δεν αντέδρασε καθόλου σε εκδήλωση του κόμματος αυτού, που κατέληξε στο κέντρο της πόλης, και ολοκληρώθηκε με διατάγματα υπό τους ήχους του εθνικού ύμνου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.