Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Γιατί διέγραψε σήμερα μια ανάρτηση που είχε ανεβάσει στις 24/9/12;

Την ανάρτηση με τίτλο "πολιτικές συναντήσεις στο Σίσι" που είχε αναρτηθεί στις 24/9/12 διέγραψε σήμερα από το ιστολόγιο του Κοινόν Βραχασίου ο Νίκος Βλάχος.

Αν λοιπόν βάλετε στην αναζήτηση στο google "πολιτικές συναντήσεις στο Σίσι" και στη συνέχεια πατήσετε πάνω στην πρώτη παραπομπή "Κοινόν Βραχασίου: Πολιτικές συναντήσεις στο Σίσι", ο σύνδεσμος οδηγεί στο ιστολόγιο αλλά στη θέση της ανάρτησης υπάρχει το μήνυμα "Λυπούμαστε, αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο αυτό δεν υπάρχει".

Όμως για κακή τύχη του Νίκου, η ανάρτηση έχει μείνει στην προσωρινή αποθήκευση. Οπότε, αν πατήσετε στο σημείο που λέει "προσωρινή αποθήκευση" μπορείτε να δείτε την ανάρτηση, και αμέσως θα καταλάβετε γιατί την έσβησε ο πονηρός Νίκος!

Ενδεχομένως βέβαια μετά το σχόλιο αυτό, ο Νίκος να επαναφέρει την ανάρτηση στο σημείο που ήταν. Πάντως η προσπάθεια διαγραφής έχει ήδη καταγραφεί ως μία ακόμη πονηριά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.