Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Οι διαγραφές αναρτήσεων και φωτογραφιών του πρόσφατου παρελθόντος συνεχίζονται...


Συνεχίζει τις πονηριές στο ιστολόγιο του ο διαχειριστής του ΚΟΙΝΟΝ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ προσπαθώντας να σβήσει αναρτήσεις και φωτογραφίες από το πολύ πρόσφατο παρελθόν, για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει.

Πριν από μερικές ημέρες είχε σβήσει την ανάρτηση "Πολιτικές Συναντήσεις στο Σίσι" που είχε δημοσιευτεί στις 24/9/12. Όμως η ανάρτηση αυτή είχε μείνει στο webcache (προσωρινή αποθήκευση) του blogger, κάτι που δημοσιεύτηκε από αυτό το ιστολόγιο με το σχετικό σύνδεσμο που οδηγούσε στην αρχική ανάρτηση.

Μετά τη δημοσιοποίηση λοιπόν του συνδέσμου προς την αρχική ανάρτηση, ο Νίκος διέγραψε τη φωτογραφία της ανάρτησης, για λόγους που καλό θα ήταν να μας εξηγήσει.

Δεν υπολόγισε όμως ότι η αρχική ανάρτηση με τη φωτογραφία θα μπορούσαν να έχουν αποθηκευτεί, όπως πράγματι είχε γίνει. Η φωτογραφία λοιπόν που τόσο έντονα προσπαθεί να κρύψει και να διαγράψει ο διαχειριστής του Κοινόν Βραχασίου είναι η παρακάτω:



Ακόμη ο διαχειριστής του Κοινόν Βραχασίου διέγραψε ανάρτηση με τίτλο "Ζαχαρίας Φθενάκης: "Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου" που είχε δημοσιευτεί στις 22/11/12. 
Παρά τη διαγραφή της από το διαχειριστή του Κοινόν, η ανάρτηση έχει μείνει στο webcashe της google και μπορείτε να τη δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.