Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

O Γ. Φθενάκης για τη διάκριση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου στην 5η γαστρονομική συνάντηση



Ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου και ιδιαίτερα τις κυρίες του συλλόγου Τζανάκη Ελένη,  Πόπη Βαφειάφου και Αγάπη Ζερβάκη για την συμμετοχή τους στον Παγκρήτιο διαγωνισμό μαγειρικής, που διενεργήθηκε στα πλαίσια της 5ης Γαστρονομικής Συνάντησης Κρητικής  Παραδοσιακής Μαγειρικής,  που έγινε φέτος στον Άγιο Νικόλαο, και φυσικά για τα Χρύσα βραβεία που κέρδισαν και στις τρεις κατηγορίες που διαγωνίστηκαν.

Η διοργάνωση αυτή, που γίνεται  κάθε χρόνο από την λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης  με την βοήθεια και  άλλων φορέων, είναι πολύ σημαντική  για την προβολή και την  προώθηση των κρητικών προϊόντων  και της παραδοσιακής κρητικής κουζίνας. Στην περιοχή μας παράγονται κρητικά προϊόντα πολύς καλής ποιότητας που οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε στην ανάδειξη και την προώθηση τους. Οι επαγγελματίες εστιάτορες αλλά και οι ξενοδόχοι της περιοχής έχουν εντάξει σε μεγάλο βαθμό την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα στο μενού τους και πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν ακόμα μεγαλύτερες προσπάθειες γιατί η κρητική διατροφή αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα στην αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού γενικότερα.  Η συμμετοχή του συλλόγου της περιοχής μας συνετέλεσε με τον καλύτερο τρόπο στην προβολή του τόπου μας και τέτοιες ενέργειες πρέπει να μας βρίσκουν όλους αρωγούς. Και πάλι συγχαρητήρια!

Φθενάκης  Γεώργιος
Πρόεδρος  Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.