Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αρθρο υποστήριξης των νέων μέτρων από τον επικεφαλής της ΔημοτικήςΣυνεργασίας Δ. Αγ. Νικολάου dr. Πανίκο Καρατσή στο σημερινό φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ


Πατήστε πάνω στην εικόνα δύο φορές για μεγαλώσει πολύ

2 σχόλια:

  1. Τα εορτοδάνεια, διακοποδάνεια,Πασχοδάνεια χριστουγεννοδάνεια, δάνεια για πανάκριβα αυτοκίνητα, δάνεια για πανάκριβα σπίτια, δάνεια για υπερατλαντικά ταξίδια, μια ζωή που δεν ταίριαζε στους ανθρώπους που την ζούσαν, ο νεοπλουτισμός, τα επώνυμα έπιπλα, κουρτίνες, TV πλάσμα, χρυσοποίκιλτες κιτς διακοσμήσεις προς μίμηση μαπα των μεγαλοαστών, που παρεμπιπτόντως ψωνιζουν απο την ΖΑRA και τι ΙΚΕΑ, ρούχα σινιέ και και θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο.... Τους έβαλε κανείς να το κάνουν η .... παρασύρθηκαν?
    Αλέκα Σουλαδάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά αποτελούν ιδιωτικό δανεισμό Αλέκα, δεν αποτελούν κρατικό δανεισμό.

    Τα δάνεια για την αγορά του c4i από τη SIEMENS, για την αγορά των υποβρυχίων και των tor-M1, για την αγορά αξινικών σε τιμή 40% πάνω από την κανονική, για την δημιουργία οδικών έργων που κόστιζαν τριπλάσια από ότι στο εξωτερικό, δεν τα πήραν οι πολίτες Αλέκα. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ τα πήραν αυτά τα δάνεια, και για την αποπληρωμή αυτών των δανείων μας εκβιάζουν τώρα. όχι για την αποπληρωμή των ιδιωτικών δανείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.