Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ και τα μυαλά στα κάγγελα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου!



Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Θάνος Κορομπύλιας στο ιστολόγιο του και στη στήλη του στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, ο δήμαρχος Αγ. Νικολάου Δ. Κουνενάκης υπέγραψε αίτηση εγγραφής στο ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέλευση της οργάνωσης Αγ. Νικολάου που έγινε την Τετάρτη 21/11/12.

Αν και είναι ένα από τα παλιά και πρώτα μέλη της αριστεράς και του Συνασπισμού στην περιοχή ο Δ. Κουνενάκης, η εγγραφή του στο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί εντύπωση επειδή τα τελευταία χρόνια έχει εκλεγεί δήμαρχος με συνδυασμούς που στηρίχτηκαν (επίσημα και ανεπίσημα) και από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τη ΔΗΜ ΑΡ.

Επίσης οι πολιτικές που ακολουθεί στο Δήμο Αγ. Νικολάου σε σημαντικά θέματα όπως η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, η ιδιωτικοποίηση της πλαζ ΕΟΤ και των παραλιών, οι συγχωνεύσεις των Νοσοκομείων, κινούνται αντίθετα ακριβώς από όσα πρεσβεύει σήμερα ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Έτσι είναι λογικό να εκφράζονται πολλά ερωτήματα για το ποιους σκοπούς εξυπηρετεί η ένταξη του στο νέο οργανωτικό σχήμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενός κόμματος που φιλοδοξεί άμεσα να κυβερνήσει ασκώντας σκληρή αντιπολίτευση στα μνημόνια, στις ιδιωτικοποιήσεις και στις κυβερνητικές πολιτικές ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜ ΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.