Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μια επιστολή από το Γιώργο Φθενάκη

Το πρόβλημα της περιοχής μας πάλι είναι το που θα στηθούν οι κάλπες; Από ότι γνωρίζω πάντα ήταν ένα εκλογικό κέντρο στην Κοινότητα και ένα στην αίθουσα αναμονής του Κοινοτικού ιατρείου! Μία φορά μόνο είχε χρησιμοποιηθεί η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου και διαπιστώθηκε στην πράξη ότι ο χώρος δεν βόλευε γι αυτό και δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε. Τώρα επειδή ο Πρόεδρος δεν μπορεί ούτε αυτό να διευθετήσει θα πρέπει και για αυτό, να τα βάλουμε με την δημοτική αρχή! 
 Ας φρόντιζε ο φερόμενος Πρόεδρος μας που από ότι βλέπω η ανικανότητα του και η ανεπάρκεια του δεν έχει όρια αφού ούτε τέτοια μικροπροβλήματα είναι ικανός να λύνει, να μην προτρέχει να τα φορτώνει στη δημοτική αρχή! Είναι και αυτό στην αρμοδιότητα του ως τοπικός Πρόεδρος, για αυτό πληρώνεται, και όχι για να γράφει επιστολές και να τις στέλνει σε υπουργούς, περιφερειάρχες και Αστυνομία!
 Όπως προβλέπεται του ζητήθηκε με έγγραφο του Δήμου να υποδείξει τα εκλογικά τμήματα του Βραχασίου τα οποία τελικά με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με αριθμ. Πρωτ. 6065/16-4-2012 ορίστηκαν και τα δύο στο κοινοτικό κατάστημα Βραχασίου. 



Τώρα ο κύριος πρόεδρος ανακινεί ένα θέμα που με τη συμμετοχή του έχει λήξει από 16 Απριλίου, με μοναδικό σκοπό να δημιουργεί προβλήματα στη περιοχή και μετά να προσπαθεί να στρέψει τον κόσμο εναντίον της δημοτικής αρχής. Αλλά δε θα το καταφέρει!

Οι μάσκες φεύγουν σιγά σιγά και οι πολίτες βλέπουν το ρόλο του καθενός στη περιοχή! Αν νομίζετε ότι με τέτοια τερτίπια βοηθάτε την περιοχή είστε μακρά νυχτωμένοι!

Τα μηχανήματα του Δήμου μας είναι εδώ και μια εβδομάδα στη Μίλατο και στο Σίσι προσπαθώντας να λύσουν πραγματικά προβλήματα στην περιοχή, (αιτήματα δημοτών για την αγροτική οδοποιία, ξενοδόχων στο παραλιακό μέτωπο κ.α.) και ότι άλλο είναι εφικτό να προσφέρουν και για όσο καιρό χρειαστεί! Βέβαια θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω όλη αυτή την ομάδα για την άριστη δουλειά που έχουν κάνει μέχρι τώρα, αφού τα μηνύματα που καθημερινά μου μεταφέρουν οι πολίτες μας είναι πολύ θετικά!

Θέλω ακόμη να πληροφορήσω τους πολίτες μας ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει ο Δήμαρχος την ανάθεση της μελέτης ενός πολύ σημαντικού αναπτυξιακού έργου στην περιοχή μας που θα λύσει σοβαρά και σημαντικά προβλήματα του τόπου μας!

Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας τα ξεκατινιάσματα τις συκοφαντίες και όλα αυτά που δυστυχώς έχουν συμβεί μέχρι τώρα στα χωριά μας, αφού μετά από ένα χρόνο ανοχής και μέχρι πρόσφατα μεγάλων προσπαθειών για τη σωστή λειτουργία του τοπικού συμβουλίου, δεν καταφέραμε να βρούμε τρόπο επικοινωνίας και προχωρούμε μπροστά και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας στην περιοχή!

Γιώργος Φθενάκης
τοπικός σύμβουλος Βραχασίου
πρόεδρος ΔΣ Επιχειρησιακής Βραχασίου ΑΕ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.