Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Γιώργος Φθενάκης: "Όλοι αυτοί οι τιμητές της νομιμότητας τι έχουν να πουν στους επάγγελματιες της περιοχής όταν η εταιρία έβγαλε τις πέτρες στην μπούκα του λιμανιού και έκαναν καταγγελία στον εισαγγελέα ότι παράνομησα και ζητούν την καταδίκη μου";

Να πω στον " κύριο " που γράφει τα κείμενα και τα στέλνει με άλλο όνομα στην Εφημεριδα ότι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι φροντίζουν να αναλαβανουν τις ευθύνες τους έστω και αν είναι ανίκανοι να αλλάξουν μια" λάμπα" στο χώρο ευθυνών τους!

Δυστυχώς η ανεπάρκεια απο ορισμένους έχει φτάσει την περιοχη μας σε κατάσταση επικίνδυνοτητας !

Όλοι αυτοί οι τιμητές της νομιμότητας τι έχουν να πουν στους επάγγελματιες της περιοχής όταν η εταιρία έβγαλε τις πέτρες στην μπούκα του λιμανιού και έκαναν καταγγελία στον εισαγγελέα ότι παράνομησα και ζητούν την καταδίκη μου!

Ενώ τώρα που οι ίδιοι φρόντισαν να τηρηθεί το γράμμα του νομου έχουν φέρει στην περιοχη μας την οικονομική καταστροφή των επαγγελματιών της περιοχής μας!

Δυστυχώς αυτη είναι η κατάσταση !

Μετα απο τόσες επιστολές στις υπηρεσίες του Δημου και της περιφέρειας και με κοινοποίηση στον εισαγγελέα , το κράτος πρέπει να πράξει τα νόμιμα έστω και αν στην περιοχη καταστρέφονται οι πάντες !

Άλλωστε έχουν τέτοιο θράσος που ακόμα κρύβονται πίσω απο την έννοια της νομιμότητας , αλλα πάντα της επιλεκτικής!!

Φθενακης Γιωργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.