Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ένα σχόλιο από το Γ. Φθενάκη

Μετά απο αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ εξωθεσμικων παρακεντρων "απο το χρονοντουλαπο που λέει και ο Κωστακης και των "εκλεκτών" του χωριού μας , στέλνοντας επιστολές και ερωτήσεις ξανά και ξανά στις υπηρεσίες του Δημου και της περιφέρειας , απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις στον εισαγγελέα , δε κατάφεραν να αποτρέψουν τη δημοπράτηση των παραλιών ! Με έγγραφα που τους έγραψαν και τα κυκλοφόρησαν στα μαγαζιά της περιοχής, πρωτοφανές για αιρετούς που θέλουν να εκπροσωπούν το κοινό συμφέρον, προσπαθούσαν να αποτρέψουν να έρθουν επενδυτές στη περιοχη του μπουφου γιατί η τιμή της παραλίας και της καντίνας ήταν ακριβή!!!! ΕΛΕΓΑΝ!!!!!

Τώρα λοιπόν μαθαίνω ότι μετα τις περυσινές καταγγελίες στη Περιφερεια για την απομάκρυνση των εργαζομένων της εταιρίας , ΤΑΖΟΥΝ θέσεις εργασίας σε συντοπίτες μας , χωρίς να έχουν καμία δικαιοδοσία !! πόσο μα πόσο ύποκριτης μπορει τελικά να είναι κάποιος;

Δε θέλω να σταθώ στη προεκλογική συνάντηση του κ Πλακιωτακη με την " πλειοψηφία " του απαξιωμενου τοπικού συμβουλίου, γιατί ο καθένας ξέρει μετα απο όσα έχουν συμβεί στην περιοχη μας εδώ και ενάμιση χρόνο με τους συκγεκριμενους, αν τελικά μπορούν να αντιπροσωπεύουν την κοινωνία μας και να μιλούν για προβλήματα , την στιγμή που οι ίδιοι θεωρούνται απο την πλειοψηφία της τοπικής κοινωνίας το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑ της περιοχής, για αυτο άλλωστε και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ έχει ζητήσει αλλεπάλληλες φορές την παραίτηση του φερόμενου προέδρου!
Ο κ Πλακιωτακης ενημερώθηκε για την κατάσταση και τα προβλήματα της περιοχής μας πριν ένα μήνα και απο εμένα στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση , άρα θεωρώ καθαρά επικοινωνιακή την χθεσινή συνάντηση !
Έχουν δρομολογηθεί μια σειρά απο έργα το επόμενο διάστημα , περίπου 140.000€ που μερικά απο αυτά είναι μελέτες που αφορούν εκρεμοτητες για μεγάλα αναπτυξιακά έργα στη περιοχη όπως φαίνονται στο παρακάτω έγγραφο του Δήμου:



Βέβαια κουβέντα για όλα αυτά απο τους φερόμενους αντιπροσώπους στον Βουλευτή μας!!

Τέλος θέλω να πω ότι σε σύσκεψη που έγινε μετα το τέλος της δημοπράτησης των παραλιών και της καντίνας στη περιοχη μπουφου διασφαλισαμε οι τιμές των προϊόντων και ειδικά στην καντίνα να είναι σε λογικά πλαίσια, να δουλέψουν παιδιά απο την περιοχη μας , να στηριχθούν επάγγελματιες της περιοχής , και το βασικό να γίνει ένα Καλο ΣΠΟΤΑΚΙ στην Τηλεοραση για το Σισι και την Μιλατο και να παίζει σε καθημερινή βάση για την διαφήμιση της περιοχής μας ώστε να προσέλκυσουμε επισκέπτες απο την εγχώρια αγορά!!

Φθενακης Γιωργος
Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου
Προεδρος Επιχειρησιακής Βραχασίου ΑΕ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.