Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αγαπητή Χριστίνα...

Αγαπητή Χριστίνα
Αν πράγματι νοιαζόσουνα για τα παιδιά του Νίγηρα δεν θα ήσουν επικεφαλής στο ΔΝΤ που εκμεταλλεύεται και ληστεύει τον πλούτο των χωρών με διάφορες δικαιολογίες και προφάσεις ,και κάνει τα παιδιά να πεινούν
Αλλά και για την Ελλάδα δεν είσαι καλά πληροφορημένη και η δικαιολογία σου δεν στέκει.
Εδώ λοιπόν όλους τους φόρους τους πληρώνουν οι φτωχοί και οι έντιμοι, αυτοί που δουλεύουν για να θρέψουν και τους άλλους τους χορτάτους που το σύστημα σας προστατεύει και προφυλλάσσει.
Αλλά να είστε σίγουρη ότι μετά τις 17 Ιούνη θα κοπεί σε πολλούς η όρεξη.
Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα το σινάφι σου πήγε να φτιάξει ένα πειραματόζωο, αλλά κάτι δεν πήγε καλά και αυτό έγινε κίνημα ανυπακοής και αντίστασης στα σχέδια σας, και σε βάζει και σένα σε μπελάδες να βγάζεις ανακοινώσεις και να ξεφτιλίζεσαι.
Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα μας φορέσατε ένα φέσι, γιατί έπρεπε να δουλέψουν οι πολεμικές σας βιομηχανίες,, οι τράπεζες σας και οι τοκογλύφοι, και τα λαμόγια τα δικά μας το δέχτηκαν είτε από ηλιθιότητα είτε από ατομικό συμφέρον ή και τα δυο μαζί.
Εδώ λοιπόν στην Ελλάδα στις 6 του Μάη, τα θύματα της πολιτικής σας, ο περήφανος Ελληνικός Λαός πήρε απόφαση να αντιδράσει ,γιατί σε λίγο δεν θα διαφέρει και πολύ από την Αφρική.
Και αυτό το βήμα θα το ολοκληρώσει στις 17 Ιούνη, και θα εκλέξει αριστερή κυβέρνηση όσο και αν αυτό δεν σας αρέσει.
Όμως θα αρέσει σε εμάς γιατί η ταπείνωση και η ρετσινιά που μας προσάπτετε μας έβγαλε έξω απ΄ τα ρούχα μας.
Χαιρετισμούς στην Αγγέλλα τον Αντώνη και τον Βαγγέλη

Από την Χίο
Ο Μιχάλης Σφυράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.