Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος (και) του όμιλλου Ψυχάρη για να κρατήσει την εξουσία - τώρα ανακαλύπτουν Βαθύ ΠΑΣΟΚ και Φωτόπουλους στο ΣΥΡΙΖΑ


Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος από τον κύκλο της εγχώριας διαπλοκής που κάνει προσπάθεια να κρατήσει την εξουσία που έχει τόσα χρόνια στη χώρα μας.

Τώρα ανακαλύπτουν μέρα με τη μέρα ένα καινούριο μύθευμα που θεωρούν ότι μπορεί να έχει πέραση στους πολίτες. Ό,τι το κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια στο ΠΑΣΟΚ (!) αλλά μετακόμισε στο ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτά που λένε και γράφουν δεν έχουν αποδείξεις, αφού είναι ψεύδη, αλλά δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα.

Μάταια προσπαθούν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσουν...



Σήμερα το πρωί, ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης ο οποίος εργάζεται στο ΒΗΜΑ FM (που ανήκει στον όμιλο Ψυχάρη,του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ Γ. Ψυχάρη) δημοσίευσε στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας ΚΕΦΑΛΑΙΟ ένα ολόκληρο άρθρο με ανακρίβειες και συκοφαντείες, ό,τι δήθεν επικρατεί αναστάτση στο ΣΥΡΙΖΑ λόγω του τόπου που θα δημοσιοποιηθεί η συμπόρευση με το Βαθύ ΠΑΣΟΚ και τους συνεργάτες του Άκη.

Για το θέμα έχουν υπάρξει διαψεύσεις τόσο από τον υπεύθυνο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη, όσο και από το βουλευτή Ν. Παπαδημούλη.


Όμως οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στους ομίλους Ψυχάρη και Μπόμπολα δεν καταλαβαίνουν τίποτα και συνεχίζουν απτόητοι την προπαγάνδα.

Μη μασάτε λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.