Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μια απάντηση προς το ιστολόγιο Κοινόν Βραχασίου από το Γιώργη Φθενάκη

Αν εσείς το παίρνετε σαν φοβέρα το ότι θα ανακοινώσουμε σε λίγο ένα σημαντικό έργο στην περιοχή μας πρόβλημα σας! Το έχουμε ξαναπεί ότι προτιμάτε να μην γίνει τίποτα προκειμένου να έχετε να λέτε! Πάντα το προσωπικό σας όφελος εις βάρος του τόπου! Εμείς πάντως προχωράμε κανονικά αφήνοντας πίσω όλους όσους πράττουν με τις ίδιες μεθόδους!

Έχω πει και θα το λέω συνέχεια ότι όσο είμαι Πρόεδρος στην εταιρία θα κοιτάξω το συμφέρον της εταιρίας, με οποίο προσωπικό και πολιτικό κόστος!

Κάποιοι προσπαθούν να μου προσάψουν λόγια που ποτέ δεν είπα και σκοπό έχουν τη συκοφάντηση μου. Αποφασίσαμε το ΔΣ της εταιρίας την εκμετάλλευση των παραλιών και των καντινών από ιδιώτες, γιατί με την προκήρυξη των εκλογών η Περιφέρεια σταμάτησε τις εγκρίσεις του προσωπικού ένα μήνα πριν και ένα μήνα μετά τις εκλογές! Οπότε με τις νόμιμες διαδικασίες που μας απειλούν εδώ και μήνες οι τιμητές τις επιλεκτικής νομιμότητας οι καντίνες και οι παραλίες θα άνοιγαν το νωρίτερο τέλος του Ιουλίου!!!! Κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί δεχόμαστε καθημερινά παράπονα από τους ξενοδόχους και φυσικά επικριτικά σχόλια για όλους όσους συντέλεσαν και συνεχίζουν να σαμποτάρουν οτιδήποτε γίνεται προς όφελος του τόπου!

Όπως έγραψα και παραπάνω έκτος από την ανακοίνωση του Δημάρχου για ένα σημαντικό έργο στην περιοχή μας, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου τελείωσαν τρεις μελέτες στην περιοχή μας ώστε να μπουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο και να γίνουν μερικά έργα που επείγουν (ασφαλτόστρωση μέρους δρόμου της Μιλάτου προς στο σπήλαιο, τσιμεντόστρωση δρόμου στο παραλιακό μέτωπο και στο σχολείο της Μιλάτου, ασφαλτόστρωση στο κέντρο του Σισίου και απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ). Επίσης άμεσα πρόκειται να εφαρμοστούν και οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σίσι.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που δραστηριοποιείται στο δημοτικό φωτισμό και στην καθαριότητα για τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλουν με το λίγο προσωπικό που έχει απομείνει, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες της περιοχής μας!
Έχει γίνει αποκατάσταση σχεδόν σε όλες τις βλάβες σε Μίλατο Σίσι και Βραχάσι. Υπήρχαν αρκετές και σοβαρές ζημιές κυρίως στη Μίλατο. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το Μανόλη τον Κουνενάκη για την άριστη συνεργασία που έχουμε και την αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει στην αποκατάσταση των ζημιών στην περιοχή μας!

Επίσης να ενημερώσω τους πολίτες μας ότι μετά από διάλογο και συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον προϊστάμενο στην καθαριότητα, παρόλη την έλλειψη προσωπικού η αποκομιδή των σκουπιδιών θα γίνεται σε καθημερινή βάση έκτος Πέμπτης και Κυριακής που μένει κλειστά ο ΧΥΤΑ!

Ως τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της εταιρίας είμαι στη διάθεση του καθενός (ανεξαρτήτως παράταξης ή παρέας ή όπως αλλιώς θέλουν να τα χαρακτηρίζουν μερικοί που τους βολεύει), ως προς την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων που έχουν να κάνουν με την Δημοτική αρχή και πάντα στα πλαίσια του νομού!

Υ.Γ.
Όσο μερικοί προσπαθούν να βάζουν εμπόδια και να υπονομεύουν προσπάθειες που κάνουμε για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας στην περιοχή, να ξέρουν ότι θα μας βρίσκουν απέναντι!

Φθενάκης Γιώργος
Τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος
της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ ΑΕ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.