Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Μιχ. Κριτσωτάκη σχετικά με την παρέμβαση της κας. Μέρκελ


Σε ερώτηση για το θέμα της παρέμβασης της κ. Μέρκελ για δημοψήφισμα στην Ελλάδα για την Ευρωζώνη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μιχάλης Κριτσωτάκης απάντησε:

«Δεν μπορεί και ο πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας και η καγκελάριος Μέρκελ να λένε ψέματα και να μην υπάρχει θέμα. Θέμα υπάρχει και συνιστά ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας.

Είναι φανερό ότι η κ. Μέρκελ θέλησε να υπερασπιστεί το μνημόνιο, τους μνημονιακούς της εταίρους, τον κ. Βενιζέλο αλλά και τον ομογάλακτο και σύντροφο της κ. Σαμαρά και να πείσει τους "τεμπέληδες στη Ελλάδα" ότι το όχι στο Μνημόνιο σημαίνει ταυτόχρονα και καταστροφή και έξοδο από το Ευρώ.

Είναι φανερό ότι κάποιοι δίνουν δικαιώματα στην κ. Μέρκελ.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί είναι φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν συμφωνεί και δεν δίνει τέτοια δικαιώματα. Αυτό έδειξε με την ψήφο του στις πρόσφατες εκλογές. Αυτό θα δείξει πιο καθαρά ακόμα στις 17 του Ιούνη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.