Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Γιώργος Φθενάκης: "Κάποιοι αιρετοί της περιοχής μας μαζί με κάποια νεόφερτα ψευτοπαλλήκαρα είχαν το θράσος να πάνε στα γραφεία της εταιρίας και να απειλήσουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να γίνει η δημοπράτηση των παραλιών!"


 Κάποιοι αιρετοί της περιοχής μας μαζί με κάποια νεόφερτα ψευτοπαλλήκαρα είχαν το θράσος να πάνε στα γραφεία της εταιρίας και να απειλήσουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να γίνει η δημοπράτηση των παραλιών! Το που αποσκοπούν το ξέρουμε όλοι.


Αυτό που κάνω προς το παρόν είναι να τους πω ότι οι αντοχές έχουν και αυτές τα όρια τους! Να στείλω και ένα μήνυμα σε κάποια εξωθεσμικά παράκεντρα από το χρονοντούλαπο και να τους πω ότι για όσο είμαι πρόεδρος στην εταιρίας και για όσο είμαι στο τοπικό συμβούλιο όσο και να προσπαθούν να υπονομεύουν έργα στη περιοχή στέλνοντας παπαγαλάκια στα καφενεία και στις υπηρεσίες δε θα τους περάσει!

Μετά τιμής


Φθενάκης Γεώργιος
Τοπικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της
Επιχειρησιακής Βραχασίου ΑΕ ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.