Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης συνυπέγραψε δικαστική παρέμβαση υπέρ συγκεκριμένης ξενοδοχειακής εταιρίας εναντίον του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου και 97 κατοίκων της Μιλάτου


Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης συνυπέγραψε δικαστική παρέμβαση υπέρ συγκεκριμένης ξενοδοχειακής εταιρίας και εναντίον του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου και 97 κατοίκων της Μιλάτου, ενώπιον του πολυμελούς πρωτοδικείου Λασιθίου. 
Η παρέμβαση αφορά στην αγωγή που έχουν υποβάλει ο πολιτιστικό σύλλογος και οι κάτοικοι της Μιλάτου εναντίον συγκεκριμένου ξενοδοχείου για την καταστροφή που έχει προκαλέσει στο περιβάλλον της περιοχής, ζητώντας από την επιχείρηση την αποκατάσταση της βλάβης και την αποζημείωση τους. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει ήδη αναβληθεί μία φορά και θα εκδικαστεί κανονικά στις 29/2/2011.
Μαζί με τον Πετσαλάκη την παρέμβαση συνυπογράφουν 10 κάτοικοι της Μιλάτου, 5 του Βραχασίου και 15 του Σισίου, οι περισσότεροι από τους οποίους είτε εργάζονται στο ξενοδοχείο, είτε έχουν επαγγελματικές σχέσεις μαζί του. Η παρέμβαση υποβλήθηκε στις 27/12/2011.

Ο Πετσαλάκης, με την ιδιότητα του ως πολίτης παίρνει θέση στην αντιπαράθεση  μιας επιχείρησης με το μεγαλύτερο τμήμα της τοπικής κοινωνίας της Μιλάτου και τάσσεται υπέρ της επιχείρησης, κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, αφού κανονικά θα έπρεπε  να βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.