Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ξενοδόχος της περιοχής Μιλάτου - Σισίου καταδικάστηκε σήμερα από το τριμελές πλημελειοδικείο Λασιθίου για απόρριψη βοθρολυμάτων προς τη θάλασσα


Σε δύο χρόνια φυλάκιση και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδίκασε σήμερα το τριμελές πλημελιοδικείο Λασιθίου στη Νεάπολη ξενοδόχο της περιοχής Μιλάτου -Σισίου για απόρριψη λυμάτων προς τη Θάλασσα.
Η μήνυση είχε γίνει από την αρμόδια υπηρεσία υγειονομικών ελέγχων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λασιθίου που (μετά από επώνυμη αναφορά) είχε κάνει έλεγχο και είχε πάρει δείγματα σε αγωγό του ξενοδοχείου που έριχνε υγρά προς τη θάλασσα, και μάλιστα σε θερινή περίοδο που το ξενοδοχείο λειτουργούσε. Το δείγμα έδειξε ότι επρόκειτο για βοθρολύματα, και στη συνέχεια ακολούθησε η σχετική μήνυση προς την εισαγγελία, με αποτέλεσμα τη σημερινή καταδίκη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι έγγραφο - δικαστική παρέμβαση υπέρ του συγκεκριμένου ξενοδοχείου έχει υπογράψει πρόσφατα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου Μ. Πετσαλάκης, έγγραφο στο οποίο υπήρχε ο ισχυρισμός ότι το ξενοδοχείο συμπεριφέρεται με υποδειγματικό τρόπο στο περιβάλλον της περιοχής...

3 σχόλια:

  1. Γιώργο λυπάμαι φοβάσε και δεν αναφέρεις το όνομα του ξενοδόχου που καταδικάστηκαι γιατί εριχναι τα λυματα στη θάλασσα?πρεπει να το αναγραφεις να το γνωριζει ο κόσμος.
    ΠΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό σε πείραξε ρε θείο η ότι κάπου εκεί μέσα πάλι εμφανίζεται ο Μιχάλης ο συνονόματός σου. Τώρα αλήθεια η ψέματα ποιός ξέρει . . . .
    Τελικά όποια πέτρα κι'αν σηκώσεις . . . . .

    Τελικά όλο περιπλέκωνται τα πράγματα. Μήπως εσύ μπορείς να με βοηθήσεις να καταλάβω?

    Μανώλης Ροβίθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ27 Ιανουαρίου 2012 στις 9:54 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΗΨΙΕ ΜΑΝΩΛΗ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ.ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΗ.ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΣΑΛΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΑΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.