Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Οι λακκούβες ...ξαναφύτρωσαν!


Πριν από ενάμισι μήνα τις μπάλωσαν τις λακκούβες στην παλιά εθνική οδό στο ύψος του Σισίου (που χρησιμοποιείται ως κανονική εθνική οδός λόγω των έργων του Σεληναρίου), αλλά οι λακκούβες ..ξαναφύτρωσαν!

Λίγο ο καιρός, λίγο η πολύ κίνηση, λίγο η "καλή δουλειά" που είχε γίνει στο μπάλωμα, το αποτέλεσμα είναι ότι ο δρόμος είναι ξανά πολύ επικίνδυνος με μεγάλες και πολλές λακκούβες που όσο περνά ο καιρός θα γίνονται ακόμα περισσότερες.

Οριστική λύση (εκτός από την ολοκλήρωση των έργων στο Σεληνάρι) θα μπορούσε να δοθεί με πλήρη ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος από τη διασταύρωση Σισίου ως τη διασταύρωση στην Τάρμαρο. Τόσο δύσκολο είναι;

1 σχόλιο:

  1. Kαλή Χρονιά
    Μακάρι να μπορούσαν τα αυτοκίνητα να διέθεταν τα κατάλληλα όργανα και με κατάλληλους χειρισμούς να πετούσαν πάνω από τις λακκούβες.Έτσι θα αποφεύγονταν κραδασμοί και ατυχήματα.Επειδή αυτό για την ώρα δεν είναι εφικτό,η καλύτερη λύση θα ήταν η ασφαλτόστρωση να γίνεται με επιμέλεια και όχι με προχειρότητα.Δεν είναι όλοι οι οδηγοί έμπειροι.Να σκεφθείτε πόσοι νέοι κάθε χρόνο αποκτούν δίπλωμα οδήγησης.Οι αρμόδιοι!!!και οι γείτονες!!! πρέπει να πράξουν αναλόγως!
    Θέτρη Κουτράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Στο ιστολόγιο "Ανάβλοχος" δημοσιεύονται μόνο επώνυμα σχόλια, δηλαδή σχόλια τα οποία, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φέρουν το ονοματεπώνυμο του συντάκτη.